skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Bebe Rexha feat. Alex Kinsey – Jingle Bells

Η Bebe Rexha σε μία χριστουγεννιάτικη συνεργασία με τον Alex Kinsey για το πασίγνωστο “Jingle Bells”!

Τίτλος τραγουδιού“Jingle Bells”

Καλλιτέχνης: Bebe Rexha feat. Alex Kinsey

Μουσική / Στίχοι: James Lord Pierpont

Πρώτη εκτέλεση: Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραγούδι (1857)

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο γνωστά κι εύθυμα χριστουγεννιάτικα τραγούδια επέλεξε να ερμηνεύσει η Bebe Rexha ξεφεύγοντας από το γνώριμο, electro-pop ύφος της. Το “Jingle Bells” λαμβάνει μία παιχνιδιάρικη απόχρωση, ενώ θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και pop-rock. Στα φωνητικά την Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνοδεύει ο Alex Kinsey, ο οποίος γνώριμε δημοσιότητα μέσα από τη νίκη του στο μουσικό show ανάδειξης ταλέντων, X Factor. Η επίσημη κυκλοφορία της διασκευής του παραδοσιακού, χριστουγεννιάτικου αυτού τραγουδιού πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου ως ένα ακόμα ανεξάρτητο single.

Η παρουσία της Rexha στο μουσικό προσκήνιο κατά τα έτη 2017 και 2018 ήταν εντυπωσιακή. Η μία συνεργασία ερχόταν μετά την άλλη, ενώ στις 22 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε, η νεαρή ερμηνεύτρια κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της, με τίτλο “Expectations”. Ούσα ενεργή και στην επικαιρότητα, η Rexha δεν έλειψε από τις guest εμφανίσεις στο Victoria’s Secret Fashion Show. Στην σκηνή ή αλλιώς στην πασαρέλα, πέρα από εκείνη, ανέβηκαν και καλλιτέχνες, όπως η Rita Ora, η Halsey και ο Shawn Mendes. Από την βραδιά αυτή δεν έλειψαν ούτε οι The Chainsmokers ούτε οι The Struts.

Στις 7 Δεκεμβρίου το κοινό ανυπομονεί να απολαύσει ζωντανά την αγαπημένη του τραγουδίστρια στην Νέα Υόρκη, αλλά και σε διάφορες άλλες πολιτείες των Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες.

Bebe Rexha feat. Alex Kinsey - Jingle Bells

Original Song: Jingle Bells (Traditional)

Back To Top