skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Phoebe Bridgers feat. Jackson Browne – Christmas Song

Η Phoebe Bridgers παρουσιάζει το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με ένα μουσικό είδωλο των ’70s, τον Jackson Browne!

Τίτλος τραγουδιού“Christmas Song”

Καλλιτέχνης: Phoebe Bridgers

Μουσική / Στίχοι: Dan McCarthy

Πρώτη Εκτέλεση: McCarthy Trenching (2008)

Εταιρεία: Dead Oceans

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για το νέο single της νεαρής τραγουδίστριας, με τίτλο «Christmas Song» που παρουσιάζει παρέα με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Jackson Browne.

Το «Christmas Song» αποτελεί μια διασκευή του πρωτότυπου τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 2008 από το συγκρότημα από την Omaha, McCarthy Trenching και μιλά σχετικά με το πόσο μόνος μπορεί να νιώθει κανείς το διάστημα των Χριστουγέννων. Ακόμη, σχολιάζει πώς αυτή η περίοδος που υποτίθεται είναι γεμάτη χαρά και θετικό πνεύμα, μπορεί να αποδειχτεί για μερικούς μια δύσκολη περίοδος.

Έτσι λοιπόν και η Bridgers μέσα από μια δυναμική ερμηνεία, η οποίοι ξεκινά με αργούς ρυθμούς, καθώς κλιμακώνεται σταδιακά, οδηγεί σε μια συναισθηματική κάθαρση. Ταυτόχρονα, ο Jackson Browne τραγουδά στο παρασκήνιο, αποδίδοντας μια όμορφη και γλυκιά χροιά στο τραγούδι.

Η Bridgers μιλώντας σχετικά με την επιλογή της να διασκευάσει το εν λόγω τραγούδι είπε: «Συμμετείχαμε σε ένα show παρέα με τους McCarthy Trenching στην Omaha τον περασμένο χρόνο. Έδωσαν το όνομα αυτό στο συγκρότημα από την εταιρεία του θείου του Dan, ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν τα μπλουζάκια (της εταιρείας) αντί να χρειαστούν να δημιουργήσουν δικά τους. Την πρώτη φορά που άκουσα αυτό το τραγούδι με χτύπησε σαν κεραυνός. Πολλά από τα τραγούδια των McCarthy Trenching έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι πολύ συχνά που ακούω ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι και δεν με κάνει να θέλω να παραιτηθώ».

Phoebe Bridgers feat. Jackson Browne - Christmas Song

Original song: McCarthy Trenching - Christmas Song (2008)

Back To Top