skip to Main Content

Νέο Trailer | Μεγάλα ονόματα στη νέα συλλογή “Jazz Loves Disney 2: A Kind Of Magic”

“Η Jazz αγαπάει τον Disney” για… δεύτερη φορά!

Η πρώτη συλλογή της σειράς κατάφερε και σημείωσε τεράστια διεθνής επιτυχία! Έτσι η Universal Music και η Disney αποφάσισαν να φέρουν πάλι πίσω τη συλλογή που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους, “Jazz Loves Disney”!

Για αυτή τη δεύτερη συλλογή μεγάλα ονόματα τραγουδιστών και μουσικών θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια από τα soundtracks των αγαπημένων ταινιών της Disney ανάμεσα στα οποία είναι και ονόματα όπως: George Benson, Jamie Cullum (σε μια απροσδόκητη συνεργασία με τον Eric Cantona), Laura Mvula, Bebel Gilberto, The Amazing Keystone Big Band, Imany, Thomas Dutronc, Selah Sue και πολλούς άλλους!

Η συνταγή είναι απλή: Παίρνουμε μερικά από τα πιο μεγάλα, βραβευμένα και κλασικά τραγούδια της Disney, προσθέτουμε μια jazz ενορχήστρωση, ολοκαίνουριες και φρεσκαρισμένες ερμηνείες και τα αποτελέσματα τα μαζεύουμε σε ένα album. Ο τίτλος του θα είναι “Jazz Loves Disney 2: A Kind Of Magic”, και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι πιο όμορφο για να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα χειμερινή περίοδο!

Η κυκλοφορία της δεύτερης συλλογής της σειράς, έχει προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία σε αρκετά γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα! Αν θες να πάρεις μια σύντομη γεύση από την μαγεία της, δες το trailer που ακολουθεί και θα καταλάβεις!

Back To Top