skip to Main Content

Νέο Trailer | “Bad Reputation”… έρχεται ντοκιμαντέρ για την rock’n’roll Joan Jett

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Joan Jett θα κυκλοφορήσει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες…

Η εκρηκτική Joan Jett ή αλλιώς «νονά της punk» (όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς) έχει απασχολήσει τους θαυμαστές της τόσο για το μουσικό έργο της, όσο και η προσωπική της ζωή. Έτσι, ο Kevin Kerslake αποφάσισε να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για την πορεία και το έργο της, με τίτλο “Bad Reputation”.

To “Bad Reputation” ξεκινάει με την ιστορία της Joan που αναφέρει ότι όταν ήταν δεκατριών χρονών προσέγγισε έναν τύπο για να της κάνει μαθήματα κιθάρας και αυτός της είπε «τα κορίτσια δεν παίζουν rock ‘n’roll». Αυτό όπως φάνηκε πως ήταν κάτι που την πείσμωσε πολύ και την έκανε το κορίτσι μου «αγάπησε» πιο πολύ από τον καθένα το rock’n’roll, τραγουδώντας το “I love rock’n’roll”.

Στο “Bad Reputation” θα συμμετέχουν πολλοί τραγουδιστές που έχουν συνεργαστεί και την γνωρίζουν “από την καλή και από την ανάποδη”, όπως είναι ο Iggy Pop, Billie Joe Armstrong, Miley Cirus κ.ά.

Για την ιστορία, το 2010 κυκλοφόρησε ένα βιογραφικό δράμα, με τίτλο “The Runaways” το οποίο είχε θέμα την σύντομη πορεία του ομώνυμου συγκροτήματος. Οι Runaways ιδρύθηκαν από την Joan Jett και την Cherie Currie.

To “Bad Reputation” αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Joan Jett - Bad Reputation

Back To Top