skip to Main Content

Το βραβείο Humanitarian of the Year από το Harvard για την Rihanna

Οι καλές πράξεις χρειάζεται να αναγνωρίζονται!

Η τραγουδίστρια από τα Barbados μπορεί να έχει τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγες φορές, τόσο με την μουσική της που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την κατέστησε μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες του κόσμου, όσο και με την πολυτάραχη ζωή της, αλλά αυτό δεν την απομακρύνει από το κοινωνικό και ανθρωπιστικό της έργο.

Αφορμή για την απονομή του βραβείου στην Rihanna ήταν οι φιλανθρωπικές της δράσεις, όπως επίσης και το κέντρο για την διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που έχτισε στην πατρίδα της, Barbados. Ο διευθυντής του Harvard Foundation σημείωσε επίσης πως σημαντική ήταν και η συνδρομή της τραγουδίστριας, ώστε να δημιουργηθεί μία υποτροφία υπό την ονομασία “Clara and Lionel Foundation Scholarship Program”, για φοιτητές που προέρχονται από τις χώρες της Καραϊβικής και σπουδάζουν στις ΗΠΑ. Παράλληλα η ίδια στηρίζει ξανά τον χώρο της εκπαίδευση και κυρίως όσα παιδιά δεν είχαν την τύχη να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την βασική τους εκπαίδευση, δίνοντας προτεραιότητα στα κορίτσια.

Πολλές σημαντικές κινήσεις, λοιπόν, από την Rihanna –πέρα από την μουσική της καριέρα- ήρθαν να ανταμειφθούν με το βραβείο Humanitarian of the Year.

Back To Top