skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Belinda Carlisle

Discography & ID : Belinda Carlisle

Ύψος

Gallery

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Susanna Hoffs & Belinda Carlisle

Belinda Carlisle & Per Gessle (Roxette)

Belinda Carlisle & Boy George

Madonna & Belinda Carlisle

Belinda Carlisle & Michael Hutchence

Lesley Gore, Freda Payne, Grace Slick, Shirley Owens, Shirley Alston Reeves, Brenda Lee, Belinda Carlisle, Mary Wells, Martha Reeves & Ronnie Spector.

Jason Donovan, Shirlie Holliman, Midge Ure and Belinda Carlisle

The Go-Gos

The Go-Gos

Germs

Belinda Carlisle & Per Gessle (Roxette)

ID

Ολόκληρο Όνομα: Belinda Jo Carlisle

Άλλα Ψευδώνυμα: Dottie Danger, Belinda Jo Kurczeski

Ημερομηνία Γέννησης: 17 Αυγούστου 1958

Τόπος Γέννησης: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, συγγραφέας

Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματαThe Go-Go’s (πρώτη ονομασία μπάντας: Misfits, 1977-1985, 1990, 1994, 1999-σήμερα), Germs (1977, με το ψευδώνυμο Dottie Danger), Black Randy and the Metrosquad (1977-78, φωνητικά)

Οικογενειακή Κατάσταση: Morgan Mason (Πολιτικός, κινηματογραφικός παραγωγός, ηθοποιός. Παντρεύτηκαν: 1986)

Τέκνα: James Duke Mason (με τoν Morgan Mason, 1992).

ΓονείςJoanne Thomson (Οικιακά) και Harold Carlisle (Υπάλληλος σε βενζινάδικο).

Αδέρφια: Έχει έξι αδέρφια.

Ενεργός στη μουσική: 1977-σήμερα

Βραβεία: Η Belinda Carlisle δεν έχει αποσπάσει κάποιο μουσικό βραβείο ως σήμερα, παρά μόνο μία υποψηφιότητα για Grammy Award για την κατηγορία “Best Pop Vocal Performance – Female”.

Official Websitebelindacarlisle.tv

πηγές: en.wikipedia.org, googlε

Discography

Start Here
Start Here
1986 – Belinda
1986 – Belinda
1987 – Heaven on Earth
1987 – Heaven on Earth
1989 – Runaway Horses
1989 – Runaway Horses
1991 – Live Your Life Be Free
1991 – Live Your Life Be Free
1992 – The Best of Belinda / Her Greatest Hits (Compilation)
1992 – The Best of Belinda / Her Greatest Hits (Compilation)
1993 – Real
1993 – Real
1996 – A Woman and a Man
1996 – A Woman and a Man
1999 – Original Gold (Compilation)
1999 – Original Gold (Compilation)
1999 – A Place on Earth: The Greatest Hits (Compilation)
1999 – A Place on Earth: The Greatest Hits (Compilation)
2002 – The Collection (Compilation)
2002 – The Collection (Compilation)
2003 – Essential (Compilation)
2003 – Essential (Compilation)
2007 – Voila
2007 – Voila
2013 – ICON – The Best of Belinda Carlisle (Compilation)
2013 – ICON – The Best of Belinda Carlisle (Compilation)
2014 – The Collection (Compilation)
2014 – The Collection (Compilation)
2017 – Wilder Shores
2017 – Wilder Shores

Start Here

  • Η Belinda Jo Carlisle, γεννημένη τις 17 Αυγούστου 1958, γνωστότερη ως Belinda Carlisle, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Στην τριαντάχρονη καριέρα της η Carlisle γνώρισε δυο φορές την επιτυχία. Πρώτα το 1981 ως front-woman του 5μελούς γυναικείου συγκροτήματος The Go-Go’s (το πρώτο γυναικείο συγκρότημα με μέλη που έγραφαν τα δικά τους τραγούδια και έπαιζαν μόνες τους μουσικά όργανα στην ιστορία της μουσικής) με τον punk rock δίσκο “Beauty And The Beat” που καρφώθηκε στο νούμερο 1 του αμερικάνικου Billboard, καθώς και το 1987 με το δίσκο “Heaven On Earth” και το single “Heaven Is A Place On Earth” που έγινε παγκόσμια επιτυχία και νούμερο 1 σε Αμερική κι Ευρώπη. Η Carlisle τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της “Lips Unsealed” που έγινε best-seller και απέσπασε θετικές κριτικές. Στις 11 Αυγούστου 2011, ως μέλος των The Go-Go’s, απέσπασε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.
  • Η Carlisle μαζί με τη Jane Wiedlin δημιούργησε το 1978 το συγκρότημα Go-Go’s, το οποίο έμελλε να γίνει ένα απ’τα θρυλικότερα αμερικάνικα γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς αποτέλεσε το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που κατάφερε να φτάσει την κορυφή του Billboard. Χρόνια αργότερα το περιοδικό Rolling Stone κατέταξε το ντεμπούτο των Go-Go’s στους “500 καλύτερους δίσκους όλων των εποχών”. Το συγκρότημα έκανε πωλήσεις άνω των 7 εκατομμυρίων παγκοσμίως. Μετά από τρεις επιτυχημένους δίσκους και πολλές καταχρήσεις, το συγκρότημα διαλύθηκε το 1985 κι η Carlisle έθεσε ως στόχο την solo καριέρα. Πρώτα όμως έπρεπε να αποβάλλει τις βλαβερές συνήθειες που είχε αποκτήσει παράλληλα με την επιτυχία του γκρουπ. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την είχαν κάνει να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
  • Το 1986, η Carlisle κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, “Belinda”. Η αλλαγή ήταν γενική τόσο στην εμφάνιση της, όσο και στην επιλογή υλικού για το δίσκο. Η άλλοτε παχουλή τραγουδίστρια εμφανίστηκε αδυνατισμένη και όμορφη όσο ποτέ, ενώ για τη νέα της δουλειά είχε αφαιρέσει το σκληρό ήχο των Go-Go’s και το αποτέλεσμα ήταν ένας αξιοπρεπής δίσκος κιθαριστικής pop. Το πρώτο single “Mad About You” σκαρφάλωσε στο #3 του Billboard, αλλά δεν κατάφερε να έχει ανάλογη επιτυχία στην Ευρώπη. Ακολούθησαν τα singles “Ι Feel The Magic”, “Band Of Gold” και “Since You’ve Gone”. Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε, όμως, το 1987 με τον πλατινένιο δίσκο “Heaven On Earth” και το single “Heaven Is A Place On Earth” που πήγε στο #1 σε Αμερική, Μ. Βρετανία και σε πολλές άλλες χώρες. Ακολούθησαν άλλα τέσσερα singles, το “I Get Weak” έφτασε στο #2 του Billboard και #10 στην Αγγλία καθώς και τα “Circle In The Sand” (US #7, UK #4) και “I Feel Free” (US #88).
  • Το “Runaway Horses” του 1989 συνέχισε την επιτυχία του “Heaven On Earth” κι έβγαλε 6 singles. To πρώτο single “Leave A Light On”, στο οποίο συμμετέχει με κιθαριστικό solo ο George Harrison των Beatles, έφτασε στο #11 του Billboard και στο #4 στην Αγγλία. Από τα singles που ακολούθησαν αξιοσημείωτα είναι το “La Luna” (UK #36), το “(We Want) The Same Thing” (UK #6) και το “Summer Rain” (US #30, UK #3). To 1991 η Carlisle επέστρεψε με το “Live Your Life Be Free” ένας δίσκος με τον οποίο έγινε κατανοητό ότι η έλλειψη προώθησης της τραγουδίστριας απ’την εταιρία της στην Αμερική είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν δραματικά οι πωλήσεις της. Στην Ευρώπη η επιτυχία συνεχίστηκε με το πρώτο και ομώνυμο με το δίσκο single “Live Your Life Be Free” που έφτασε στο νούμερο 12 της αγγλικής λίστας επιτυχιών. Το album αυτό έβγαλε άλλα τέσσερα singles: τα “Do You Feel Like I Feel?”, “Half The World”, “I Plead Insanity” και “Little Black Book”.
  • To 1993 η Carlisle άλλαξε ρότα με ένα δίσκο με πιο σκληρό ήχο, με τον οποίο επέστρεψε στις ροκ της ρίζες. To “Real” όμως “ξένισε” το κοινό της και παρά την επιτυχία του πρώτου single “(It’s Too Real) Big Scary Animal” (UK #12), δεν πούλησε ικανοποιητικά. Ο δίσκος έβγαλε άλλο ένα single, το “Lay Down Your Arms”. Εκείνη την περίοδο η Carlisle απέκτησε ένα γιο και την επόμενη χρονιά μετά το σεισμό του Northridge η τραγουδίστρια έφυγε με την οικογένειά της από το Λος Άντζελες για να εγκατασταθεί στη γαλλική επαρχία, όπου ζει μέχρι και σήμερα.
  • Το 1996 η τραγουδίστρια επέστρεψε με άλλον ένα επιτυχημένο και πιο ώριμο δίσκο, το “A Woman And A Man”, o οποίος έβγαλε 4 singles εκ των οποίων τα δύο “In Too Deep” και “Always Breaking My Heart” μπήκαν στο Top 10 της Μ. Βρετανίας και πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ακολούθησε το “Love In the Key of C” που έφτασε στο #20 στη Μεγάλη Βρετανία και το “California”.  στο οποίο συμμετέχει ο Brian Wilson των Beach Boys ήταν το τέταρτο single και πήγε στο #31 στην Αγγλία. Λόγω της επιτυχίας του “A Woman And A Man” στην Ευρώπη, ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1997 και στην Αμερική, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη επιτυχία. Το 1997, επίσης, η Belinda Carlisle ηχογράφησε μία εκδοχή του τραγουδιού “I Won’t Say (I’m in Love)” στην ταινία “Hercules” της Ντίσνεϊ. Το τραγούδι δεν μπήκε στην Αμερικάνικη εκδοχή της ταινίας, αλλά μπήκε σε μερικές Ευρωπαϊκές αντί για το τραγούδι “A Star Is Born”, όπως η Σουηδική, η Φινλανδική, η Ρώσικη και η Ισλανδική. Για κάποιο λόγο, η Σουηδική εκδοχή του DVD έχει το “A Star Is Born”.
  • Από το 1997 και μετά η Carlisle ασχολήθηκε κυρίως με την επανένωση των Go-Go’s, ενώ έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Playboy. Επί σειρά 10 ετών δεν κυκλοφόρησε καινούργιο υλικό, μέχρι και το 2007, δέκα χρόνια περίπου μετά τον 6ο της δίσκο. Τη χρονιά εκείνη κυκλοφόρησε το γαλλόφωνο “Voila”, ένα δίσκο γεμάτο διασκευές θρυλικών Γάλλων τραγουδιστών, όπως Édith Piaf, Serge Gainsbourg και Jacques Brel. Ο δίσκος λατρεύτηκε απ’τους κριτικούς, οι οποίοι την θεώρησαν την πιο ώριμή της δουλεία. Στο δίσκο αυτό συμμετείχαν ο Brian Eno και η Natacha Atlas.
  • Η Carlisle είναι παντρεμένη από το 1986 με τον κινηματογραφικό παραγωγό Morgan Mason, ο οποίος έχει εμφανιστεί και στα video clips της ερμηνεύτριας για τα τραγούδια “Mad About You” και “Heaven Is a Place on Earth” κι έχουν ένα γιο τον James Duke Mason.

Πηγή: en.wikipedia.org, el.wikipedia.org

1986 – Belinda

  • Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 1986
  • Εταιρεία: IRS
  • Μορφή: LP, CD, Κασέτα, download
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold, CAN: Platinum
  • Singles από το “Belinda”:
  1. “Mad About You”  Κυκλοφόρησε: 1986
  2. “I Feel the Magic”  Κυκλοφόρησε: 1986
  3. “Band of Gold”  Κυκλοφόρησε: 1986
  4. “Since You’ve Gone”  Κυκλοφόρησε: 1986

Tracklist:

1. “Mad About You” 3:36

2. “I Need a Disguise” 3:55

3. “Since You’ve Gone” 3:12

4. “I Feel the Magic” 3:20

5. “I Never Wanted a Rich Man” 4:12

6. “Band of Gold” 3:42

7. “Gotta Get to You” 4:06

8. “From the Heart” 3:12

9. “Shot In the Dark” 3:23

10. “Stuff and Nonsense” 4:30

2003 Re-release bonus tracks:

11. “Mad About You” (extended version) 5:26

12. “Band of Gold” (extended version) (feat. Freda Payne) 6:42

13. “Band of Gold” (dub mix) (feat. Freda Payne) 7:43

14. “Band of Gold” (single mix) (feat. Freda Payne) 3:41

 

1987 – Heaven on Earth

  • Κυκλοφόρησε: 5 Οκτωβρίου 1987
  • Εταιρεία: Virgin/MCA(US)
  • Μορφή: LP, CD, Κασέτα, download
  • Πιστοποιήσεις: US: Platinum, CAN: 2× Platinum, SWI: Gold, UK: 3× Platinum
  • Singles από το “Heaven on Earth”:
  1. “Heaven Is a Place on Earth”  Κυκλοφόρησε: 18 Σεπτεμβρίου 1987
  2. “I Get Weak”  Κυκλοφόρησε: 15 Φεβρουαρίου 1988
  3. “Circle in the Sand”  Κυκλοφόρησε: Μάιο 1988
  4. “I Feel Free”  Κυκλοφόρησε: 1988
  5. “World Without You”  Κυκλοφόρησε: 1988
  6. “Love Never Dies”  Κυκλοφόρησε: 1988

Tracklist:

1. “Heaven Is a Place on Earth” 4:14

2. “Circle in the Sand” 4:26

3. “I Feel Free” 4:49

4. “Should I Let You in?” 4:16

5. “World Without You” 4:44

6. “I Get Weak” 4:52

7. “We Can Change” 3:45

8. “Fool for Love” 3:55

9. “Nobody Owns Me” 3:13

10. “Love Never Dies” 5:15

2009 Special edition bonus tracks:

11. “Heaven Is a Place on Earth” (Heavenly version) 6:00

12. “Circle in the Sand” (Beach Party Mix) 7:52

13. “World Without You” (Extended Worldwide Mix) 8:27

14. “I Get Weak” (12″ version) 7:29

15. “World Without You” (Panavision Mix) 4:18

16. “Circle in the Sand” (Sandblast Multi Mix) (digital download bonus track) 5:16

 

1989 – Runaway Horses

  • Κυκλοφόρησε: 17 Οκτωβρίου 1989
  • Εταιρεία: Virgin/MCA(US)
  • Μορφή: LP, CD, Κασέτα, download
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold, AUS: 2× Platinum, CAN: Platinum, SWI: Gold, SWE: Platinum, UK: Platinum
  • Singles από το “Runaway Horses”:
  1. “Leave a Light On”  Κυκλοφόρησε: Σεπτέμβριο 1989
  2. “La Luna”  Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 1989
  3. “Summer Rain”  Κυκλοφόρησε: Ιανουάριο 1990
  4. “Runaway Horses”  Κυκλοφόρησε: Φεβρουάριο 1990
  5. “Vision of You”  Κυκλοφόρησε: Μάιο 1990
  6. “(We Want) the Same Thing”  Κυκλοφόρησε: Οκτώβριο 1990

Tracklist:

1. “Leave a Light On” 4:37

2. “Runaway Horses” 4:42

3. “Vision of You” 4:40

4. “Summer Rain” 5:25

5. “La Luna” 4:43

6. “(We Want) The Same Thing” 4:03

7. “Deep Deep Ocean” 4:05

8. “Valentine” 5:03

9. “Whatever It Takes” 4:47

10. “Shades of Michaelangelo” 5:52

Limited Collector’s Edition Bonus Tracks:

11. “Heaven Is a Place on Earth” (live) 4:24

12. “Circle in the Sand” (Beach Party Mix) 7:52

 

1991 – Live Your Life Be Free

  • Κυκλοφόρησε: 14 Οκτωβρίου 1991
  • Εταιρεία: Virgin/MCA(US)
  • Μορφή: LP, CD, Κασέτα, download
  • Πιστοποιήσεις: UK: Gold
  • Singles από το “Live Your Life Be Free”:
  1. “Live Your Life Be Free”  Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 1991
  2. “Do You Feel Like I Feel?”  Κυκλοφόρησε: Νοέμβριο 1991
  3. “Half the World”  Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 1991
  4. “Little Black Book”  Κυκλοφόρησε: Αύγουστο 1992

Tracklist:

1. “Live Your Life Be Free” 5:14

2. “Do You Feel Like I Feel?” 5:09

3. “Half the World” 4:23

4. “You Came Out of Nowhere” 4:10

5. “You’re Nothing Without Me” 3:55

6. “I Plead Insanity” 4:39

7. “Emotional Highway” 5:20

8. “Little Black Book” 4:14

9. “Love Revolution” 5:09

10. “World of Love” 4:13

11. “Loneliness Game” 4:40

 

1992 – The Best of Belinda / Her Greatest Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου 1992
  • Εταιρεία: Virgin/MCA(US)
  • Μορφή: CD, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: 2× Platinum

Tracklist:

1. “Heaven Is a Place on Earth” 4:08

2. “(We Want) The Same Thing” 4:17

3. “Circle in the Sand” 3:42

4. “Leave a Light On” 4:16

5. “Little Black Book” 4:12

6. “Summer Rain” 4:11

7. “Vision of You” 4:40

8. “Live Your Life Be Free” 4:23

9. “I Get Weak” 4:15

10. “La Luna” 4:12

11. “I Plead Insanity” 4:39

12. “World Without You” 4:44

13. “Do You Feel Like I Feel?” 4:15

14. “Half the World” 4:23

15. “Runaway Horses” 4:42

 

 

1993 – Real

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 1993
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: LP, CD, Κασέτα, download
  • Singles από το “Real”:
  1. “Big Scary Animal”  Κυκλοφόρησε: 13 Σεπτεμβρίου 1993
  2. “Lay Down Your Arms”  Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 1993

Tracklist:

1. “Goodbye Day” 4:39

2. “Big Scary Animal” 4:08

3. “Too Much Water” 5:16

4. “Lay Down Your Arms” 4:38

5. “Where Love Hides” 4:57

6. “One with You” 5:11

7. “Wrap My Arms” 4:27

8. “Tell Me” 5:32

9. “Windows of the World” 3:26

10. “Here Comes My Baby” 4:37

 

1996 – A Woman and a Man

  • Κυκλοφόρησε: 11 Σεπτεμβρίου 1996
  • Εταιρεία: Chrysalis
  • Μορφή: CD, Κασέτα, download
  • Πιστοποιήσεις: UK: Gold
  • Singles από το “A Woman and a Man”:
  1. “In Too Deep”  Κυκλοφόρησε: 1 Ιουλίου 1996
  2. “Always Breaking My Heart”  Κυκλοφόρησε: 9 Σεπτεμβρίου 1996
  3. “Love in the Key of C”  Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 1996
  4. “California”  Κυκλοφόρησε: 17 Φεβρουαρίου 1997

Tracklist:

1. “In Too Deep” 4:05

2. “California” 2:59

3. “A Woman and a Man” 5:12

4. “Remember September” 4:32

5. “Listen to Love” 4:09

6. “Always Breaking My Heart” 3:12

7. “Love Doesn’t Live Here” 4:09

8. “He Goes On” 3:13

9. “Kneel at Your Feet” 4:18

10. “Love in the Key of C” 3:50

11. “My Heart Goes Out to You” 3:35

Japanese bonus tracks:

12. “The Ballad of Lucy Jordan” 3:50

13. “Love Walks In” 3:19

 

1999 – Original Gold (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Φεβρουαρίου 1999
  • Εταιρεία: Disky
  • Μορφή: CD

Tracklist:

Disc 1:

1. “Libe Your Life Be Free”

2. “Do You Feel Like I Feel?”

3. “Half The World”

4. “You Came Out Of Nowhere”

5. “You’re Nothing Without Me”

6. “I Plead Insanity”

7. “Emotional Highway”

8. “Little Black Book”

9. “Love Revolution”

10. “World Of Love”

11. “Loneliness Game”

Disc 2:

1. “Good Bye Day”

2. “Big Scary Animal”

3. “Too Much Water”

4. “Lay Down Your Arms”

5. “Where Love Hides”

6. “One With You”

7. “Wrap My Arms”

8. “Tell Me”

9. “Windows Of The World”

10. “Here Comes My Baby”

 

1999 – A Place on Earth: The Greatest Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 1999
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: Gold
  • Singles από το “A Place on Earth: The Greatest Hits”:
  1. “All God’s Children”  Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 1999
  2. “A Prayer for Everyone (promo)”  Κυκλοφόρησε: 20 Μαρτίου 2000

Tracklist:

1. “Heaven Is a Place on Earth” 4:06

2. “I Get Weak” 4:14

3. “Circle in the Sand” 3:40

4. “Leave a Light On” 4:14

5. “La Luna” 4:11

6. “(We Want) The Same Thing” 4:15

7. “Summer Rain” 4:10

8. “Live Your Life Be Free” 4:21

9. “Do You Feel Like I Feel?” 4:13

10. “Little Black Book” 4:10

11. “Big Scary Animal” 4:14

12. “In Too Deep” 3:59

13. “California” 2:57

14. “Always Breaking My Heart” 3:04

15. “Love in the Key of C” 3:49

16. “Feels Like I’ve Known You Forever” 3:47

17. “A Prayer for Everyone” 4:20

18. “All God’s Children” 3:46

 

2002 – The Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Φεβρουαρίου 2002
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, Κασέτα

Tracklist:

1. “Heaven Is A Place On Earth”

2. “I Get Weak”

3. “World Without You”

4. “Runaway Horses”

5. “Summer Rain”

6. “Do You Feel Like I Feel?”

7. “Little Black Book”

8. “All God’s Children”

9. “A Prayer For Everyone”

10. “Fool For Love”

11. “We Can Change”

12. “Love Revolution”

13. “Valentine”

14. “Whatever It Takes”

15. “Vision Of You”

 

 

2003 – Essential (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 31 Μαρτίου 2003
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. “Heaven Is A Place On Earth”

2. “(We Want) The Same Thing”

3. “Circle In The Sand”

4. ‘Leave A Light On”

5. “Little Black Book”

6. “Summer Rain”

7. ‘Vision Of You”

8. “Live Your Life Be Free”

9. “I Get Weak”

10. “la Luna”

11. “I Plead Insanity”

12. “World Without You”

13. “Do You Feel Like I Feel?”

14. “Half The World”

15. “Runaway Horses”

 

2007 – Voila

  • Κυκλοφόρησε: 5 Φεβρουαρίου 2007
  • Εταιρεία: Rykodisc
  • Μορφή: CD, Κασέτα, download
  • Singles από το “Voila”:
  1. “I Still Love Him (promo)  Κυκλοφόρησε: 2007

Tracklist:

1. “Ma jeunesse fout le camp” 3:16

2. “Bonnie et Clyde” 5:15

3. “Avec le temps” 4:06

4. “Sous le ciel de Paris” 4:42

5. “Des ronds dans l’eau” 2:55

6. “Pourtant tu m’aimes” 3:27

7. “Ne me quitte pas” 3:17

8. “La Vie en rose” 4:23

9. “Contact” 2:57

10. “Merci Chérie” 3:34

11. “Jezebel” 3:18

Limited edition bonus disc:

1. “I Still Love Him” 3:26

2. “La Vie en rose” (English version) 4:22

3. “Bonnie and Clyde” 5:14

4. “If You Go Away” 3:17

 

2013 – ICON – The Best of Belinda Carlisle (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 19 Μαρτίου 2013
  • Εταιρεία: Geffen
  • Μορφή: CD, download

Tracklist:

1. “Sun”

2. “Heaven Is A Place On Earth”

3. “I Get Weak”

4. “Shades Of Michelangelo”

5. “Leave A Light On”

6. “Circle In The Sand”

7. “Mad About You”

8. “Summer Rain”

9. “(We Want) The Same Thing”

10. “Do You Feel Like I Feel?”

11. “Live Your Life Be Free”

 

2014 – The Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Μαρτίου 2014
  • Εταιρεία: Edsel
  • Μορφή: CD
  • Singles από το “The Collection”:
  1. “Sun”  Κυκλοφόρησε: 20 Μαΐου 2013
  2. “Goodbye Just Go”  Κυκλοφόρησε: 17 Μαρτίου 2014

Tracklist:

1. “(We Want) The Same Thing” 4:19

2. “Heaven Is a Place on Earth” 3:54

3. “Live Your Life Be Free” 4:24

4. “Leave a Light On” 4:16

5. “I Get Weak” 4:17

6. “Big Scary Animal” 4:17

7. “Runaway Horses” 4:13

8. “Mad About You” 3:35

9. “Half the World” 4:23

10. “Sun” 3:59

11. “Little Black Book” 4:14

12. “Circle in the Sand” 3:42

13. “In Too Deep” 3:59

14. “Summer Rain” 4:12

15. “Do You Feel Like I Feel?” 4:15

16. “World Without You” 4:00

17. “La Luna” 4:13

18. “Vision of You (91 Remix)” 4:08

19. “Goodbye Just Go” 3:38

 

2017 – Wilder Shores

  • Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2017
  • Εταιρεία: Edsel 
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP

Tracklist:

1. “Adi Shakti”

2. “Ek Ong Kar Sat Gur Prasad”

3. “Light of My Soul”

4. “Rakhe Rakhan Har”

5. “Har Gobinday”

6. “Humee Hum Brahm Hum”

7. “Aad Guray Nameh”

8. “Long Time Sun”

9. “Heaven Is a Place on Earth” (2017)

 

Belinda Carlisle Top Hits by SounDarts.gr

Rate this