skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Britney Spears – Let Me Take You There

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Britney Spears, “Let Me Take You There”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Let Me Take You There”

Καλλιτέχνης: Britney Spears

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: JIVE Records

Από το LP: “…Baby One More Time” (Demo)

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η “πριγκίπισσα της pop” διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Μετά από το πέρας των εμφανίσεών της στο Planet Hollywood του Λας Βέγκας, επί σειρά τεσσάρων ετών, η διάσημη performer ξεκινάει να «οργώνει» τους δρόμους.

“Piece of Me Tour” είναι ο τίτλος της παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία ξεκινάει στις 12 Ιουλίου στην Αμερική και θα διαρκέσει μέχρι τέλη Αυγούστου στην Ευρώπη. Σύμφωνα με φήμες η Britney Spears επρόκειτο να υπογράψει εκ νέου συμβόλαιο στο «δεύτερο σπίτι» της, όπως αποκαλεί το Λας Βέγκας, υπό τη στέγη νέου συναυλιακού χώρου. Επιπλέον, με διάφορα δημοσιεύματα, για να προϋπαντήσει τη mini sold out περιοδεία της ίσως κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο buzz single στα πλαίσια της προώθησής της.

Μέχρι όμως να επιβεβαιωθούν όλα αυτά, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της έρχεται στο φως. “Let Me Take You There” είναι ο τίτλος του, το οποίο διέρρευσε στις 10 Ιουλίου. Το εν λόγω τραγούδι προοριζόταν για να συμπεριληφθεί στον πρώτο της δίσκο, με τίτλο “…Baby One More Time”. Το “Let Me Take You There”, όπως και διάφορα άλλα demos, βρίσκονται σε μία κασέτα, η οποία δόθηκε σε δημοπρασία από τον επί 20 χρόνια manager της, Larry Rudolph, και ένας από τους θαυμαστές της, την απέκτησε δίνοντας $2,000.

Britney Spears – Let Me Take You There

Back To Top