skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Video Clip | Guns N’ Roses – It’s So Easy

Οι Guns N’ Roses παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο video clip του τραγουδιού “It’s So Easy”!

Τίτλος τραγουδιού“It’s So Easy”

Καλλιτέχνης: Guns N’Roses

Μουσική / Στίχοι: West Arkeen, Duff McKagan

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Από το LP: “Appetite for Destruction: Locked N’ Loaded Edition”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Guns N ‘Roses κυκλοφόρησαν ένα ανέκδοτο video clip του τραγουδιού τος “It’s So Easy”, το οποίο έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά μέσα από το Apple Music -πλέον διατίθεται και μέσω YouTube-. Το video clip ενισχύει την προώθηση της επανέκδοσης του θρυλικού album του συγκροτήματος “Appetite for Destruction” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου .

Πριν από την έναρξη του video, ακούμε τη φωνή του τραγουδιστή Axl Rose να λέει στο πλήθος: “Κάνουμε λοιπόν το video -του τραγουδιού-. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι λάθος. Θα συμβεί για το video, αλλά το κάνουμε περισσότερο για μας. Έτσι, ξέρετε αν κάναμε ένα ωραίο video για το MTV και το κυκλοφορήσουμε, θα πουλήσουμε περισσότερα αντίτυπα και σκατά. Αντίθετα, θα ξοδέψουμε εκατόν πενήντα χιλιάδες μόνο για να κάνουμε κάτι που θέλουμε να δούμε”.

Αυτό που προφανώς ήθελαν να δουν ήταν την απόδοση της μπάντας όπως έπαιζαν ζωντανά το 1989 στο περίφημο νυχτερινό κέντρο Cathouse στο Sunset Strip στο Hollywood. Υπάρχουν διάφορες περικοπές σε διαφορετικά σημεία του clip (μερικές φορές ο Rose φοράει ένα δερμάτινο παλτό, μερικές φορές απλά ένα μπλουζάκι και μερικές φορές είναι γυμνόστηθος) ενώ υπάρχουν και πολλά πλάνα γυναικών που χορεύουν και λικνίζονται προκλητικά.

Συνολικά, το clip συλλαμβάνει την ενέργεια και το ελεγχόμενο χάος των πρώιμων ζωντανών εμφανίσεων του συγκροτήματος και σας κάνει να επιθυμείτε να ήσασταν εκεί για να το ζήσετε από κοντά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως , το ορόσημο album των Guns N ‘Roses του 1987 θα επανακυκλοφορήσει αναβαθμισμένο, με τις εκδόσεις Deluxe, Super Deluxe και “Locked N” Loaded” στις 29 Ιουνίου.

Guns N' Roses - It's So Easy

Back To Top