skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Katy Perry – Passenger

Το demo της Katy Perry για το “Passenger” διέρρευσε!

Τίτλος τραγουδιού: “Passenger

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Britney Spears/Katy Perry/Sia Furler/Thomas Pentz/

Πρώτη Εκτέλεση: Britney Spears (2013)

Από το album: demo version for “PRISM”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Οκτωβρίου 2013

Art-Cover:

Η Katy Perry πρόσφατα κυκλοφόρησε το τέταρτο – κατά σειρά – δίσκο της, με τίτλο “Witness”. Το εν λόγω album κατάφερε μια εβδομάδα μετά να κατακτήσει την κορυφή των Αμερικάνικων charts, αλλά και να εντυπωσιάσει με την παραγωγή και τη σύνθεσή του. Η γνωστή pop star δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα της περιοδεία “The Witness Tour”, η οποία σηκώνει αυλαία στις 9 Σεπτεμβρίου στο Columbus του Οχάιο.

Από την άλλη, η πριγκίπισσα της pop Britney Spears, μετά την προώθηση του ένατου album “Glory” και τα show της στο Las VegasBritney: Piece Of Me”, αναχωρεί για λίγο από την Αμερική. Η Spears, μετά από 6 χρόνια, επιστρέφει στα στάδια για περιορισμένες συναυλίες στην Ασία, με τη mini περιοδεία της “Britney: Live In Concert”.

Τι κοινό όμως έχουν αυτές οι δυο pop stars; Η Britney Spears και η Katy Perry συνεργάστηκαν μαζί το 2013 για το “Passenger”. Το εν λόγω τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον όγδοο δίσκο της πρώτης, με τίτλο “Britney Jean”. Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή των δύο προαναφερθέντων κυριών και των Sia Furler, Thomas Pentz και Andrew Swanson, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Diplo και Preston.

Αν και το “Passenger”, εκτός από τη Britney, έχει ερμηνευθεί και από τη Sia, δίνοντας το χαρακτηριστικό της στίγμα, τώρα στην επιφάνεια ήρθε άλλη μια ιδιαίτερη version του. Το demo της Katy Perry που διέρρευσε πρόσφατα διαδικτυακά. Το τραγούδι επρόκειτο να συμπεριληφθεί στο τρίτο δίσκο της “PRISM”, αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδια ανατράπηκαν και κάπως έτσι το τραγούδι δόθηκε στην Britney Spears!

Katy Perry - Passenger

Britney Spears - Passenger

Back To Top