skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι & Video Clip | Radiohead – Lift

Οι Radiohead μας εκπλήσσουν με ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι τους!

Τίτλος τραγουδιού“Lift”

Καλλιτέχνης: Radiohead

Μουσική / Στίχοι: Ed O’Brien, Thom Yorke, Colin Greenwood, Jonny Greenwood, Philip Selway

Σκηνοθεσία: Oscar Hudson

Από το album: «OKNOTOK» («OK Computer» reissue)

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η χαρά των θαυμαστών των Radiohead με την ανακοίνωση της επανακυκλοφόρησης του album τους “OK Computer” ήταν μεγάλη. Η νέα version του album του 1997 έχει τίτλο “OK Computer OKNOTOK 1997 2017” και η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στις 23 Ιουνίου 2017. Σε αυτό περιλαμβάνονται επανεκτελέσεις και b-sides τραγουδιών του πρωτότυπου δίσκου τους, ενώ παράλληλα οι Radiohead μας παρουσίασαν και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Ο λόγος γίνεται για ταI Promise, Man of War και “Lift”. Το τελευταίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με το video clip αυτού. Πρόκειται για ένα από τα γνωστά σε ρυθμό και ατμόσφαιρα, alternative rock τραγούδια των Radiohead, όπου η νοσταλγική ερμηνεία του front-man του συγκροτήματος, Thom Yorke, σε καθηλώνει και σε φορτίζει συναισθηματικά.

Το “χαμένο κλασσικό” τραγούδι του βρετανικού συγκροτήματος μπορεί να καθυστέρησε να κυκλοφορήσει 21 χρόνια και βάσει του παραγωγού τους Nigel Godrich θα κυκλοφορούσε ως το πρώτο single του remastered album, ωστόσο κατέληξε να είναι από τα τελευταία σε ηχογραφήσεις ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, λόγω των μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων. Η δυναμική του “Lift” είναι τέτοια που ο Ed O’Brien δήλωσε πως εάν οι Radiohead το είχαν συμπεριλάβει στο αρχικό album οι δίσκοι που θα είχαν πουλήσει θα ήταν πολύ περισσότεροι και το συγκρότημα θα είχε “ανέβει” ακόμη πιο ψηλά.

Radiohead - Lift

Back To Top