skip to Main Content

Ανακαλύψαμε τη μαγεία του Unite with Tomorrowland στην Αθήνα και σας τη μεταφέρουμε μέσα από ένα πλούσιο reportage!

Ένα μεγάλο party πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο πλαίσιο του Unite with Tomorrowland, με τον Armin van Buuren να ‘γράφει’ τη δική του ιστορία επί σκηνής και με τον Nicky Romero να επιδιώκει την προσήλωση του εναπομείναντος κοινού!

Unite with Tomorrowland

Τοποθεσία: Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Ελληνικό)

Πότε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Εμφανίσεις On Stage in Athens

17:00 Junior Papa

17:40 Playmen

18:20 CJ Jeff

19:10 W&W

20:15 Armin van Buuren

Live Satellite Connection

21:50 Vini Vici

22:50 David Guetta

23:50 Dimitri Vegas & Like Mike

On Stage in Athens

01:00 Nicky Romero

02:30 Mad M.A.C.

Είσαι λάτρης της EDM μουσικής και δεν σου δόθηκε μέχρι στιγμής η ευκαιρία να ταξιδέψεις ως το Βέλγιο και να παραβρεθείς στο μεγαλύτερο festival με DJs από όλο τον κόσμο; Η Tomorrowland σαφώς και θα σε περιμένει, αλλά μέχρι τότε η Fuzz Productions σε συνεργασία με το μεγαλύτερο καλοκαιρινό festival, έφεραν το Unite with Tomorrowland στην Αθήνα! Επτά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής ανέβηκαν στο βαγόνι “Amicorum Spectaculum” που ήρθε από το Βέλγιο, με αποκλειστικό σκοπό να ενώσει τους ανθρώπους και τη μουσική.

Στις 17:00 η ώρα οι πόρτες για τη ‘μαγεία’ της Tomorrowland άνοιξαν και το θέαμα ήταν φανταστικό. On stage βρίσκεται ο Θεσσαλονικιός Junior Pappa και το πιστό κοινό καταφθάνει άμεσα στο ‘πόστο’ του. Διασχίζοντας έναν δρόμο γεμάτο από τοιχογραφίες με χρωματιστά σχέδια της Tomorrowland, αλλά και κιόσκια των χορηγών της συναυλιακής βραδιάς που σε γέμιζαν με δώρα, φτάνεις τελικά απόλυτα ικανοποιημένος μπροστά ή πάνω (εάν είχες εισιτήριο VIP) από τη σκηνή, όντας πλέον έτοιμος για το μεγάλο show. Οι Playmen στις 17:40 πήραν τη σκυτάλη, ενώ η συνέχει θέλει επί σκηνής τον CJ Jeff (18:20) και τους W&W (19:10).

Όλη αυτή η προεργασία ήταν κατάλληλη για να ‘ζεστάνει’ το κοινό, το οποίο από ό,τι έδειξε το τέλος της βραδιάς αδημονούσε να απολαύσει ως επί το πλείστον τον Armin van Buuren! Έτσι κι έγινε, λοιπόν, ο 42χρονος DJ και μουσικός παραγωγός από την Ολλανδία ανέβηκε στη σκηνή στις 20:15 παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και συνεργατών του, προσδίδοντάς τους το κατάλληλα ‘φεστιβαλικό’ ύφος. Progressive house κι electro ηχοχρώματα ενέπνευσαν το κοινό να χορεύει ρυθμικά στα ακούσματά του. “Adagio for Strings”, “Turn It Up” και “In And Out Of Love” ξεσήκωσαν ‘για τα καλά’ ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Λίγο πριν τις 22:00, ο Armin van Buuren ολοκληρώνει με επιτυχία το set του, το κοινό στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας μειώνεται δραματικά, αλλά η δορυφορική σύνδεση με το mainstage της Tomorrowland στο Βέλγιο δεν αναβάλλεται (φυσικά)! Στα video walls παρακολουθούμε το κοινό από την Πορτογαλία, την Βαρκελώνη και τη Μάλτα, ενώ στην κεντρική οθόνη, πίσω από τα decks γίνεται η μεγάλη ανταπόκριση με το βροχερή Βέλγιο και τον κατάμεστο από κόσμο χώρο της Tomorrowland.

Οι ‘ηγέτες’ της psy trance μουσικής, Vini Vici, ανεβαίνουν στη σκηνή The Book of Wisdom στο Βέλγιο και το κοινό και στις πέντε χώρες δε σταματάει να ζητοκραυγάζει. Η κατάσταση αυτή εντείνεται όταν στη σκηνή βγαίνει ο David Guetta. Το ελληνικό κοινό έχοντας τη δυνατότητα να θαυμάσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη μέσω δορυφόρου, δείχνει τον καλύτερό του εαυτό και ο Guetta σε ένα πολύ αρμονικό από τραγούδια set παρουσιάζει remixes στα “I Gotta Feeling” και “Kernkraft 400”, αλλά και το ολοκαίνουριο “Never Be Alone” για το οποίο συνεργάστηκε με τον MORTEN και τον Aloe Blacc.

Το ρολόι δείχνει 23:50 και στο Βέλγιο με ανταπόκριση στην Ελλάδα, τη Μάλτα, τη Βαρκελώνη και την Πορτογαλία, την εμφάνισή τους κάνουν οι ταλαντούχοι κι άκρως αγαπητοί στο κοινό Dimitri Vegas & Like Mike. Το ήδη ‘ζεστό’ κοινό ανταποκρίθηκε περίφημα στο κάλεσμα του διάσημου duo, το οποίο μοιράστηκε μαζί μας remixes όπως το “The Hum”, αλλά και το ολοκαίνουριο “Instagram” για χάρη του οποίο συνεργάστηκαν με τον Daddy Yankee, τους Afro Bros, τον David Guetta, αλλά και τη Natti Natasha. Το “Wonderwall” των Oasis έλαβε μία ιδιαίτερη, εύρυθμη version επίσης από το δημιουργικό duo και κανείς δεν δίστασε να το τραγουδήσει.

Για το τέλος μένουν οι Nicky Romero και Mad M.A.C., οι οποίοι βγήκαν στη σκηνή του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στη 01:00 και στις 02:30 αντίστοιχα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κοινού είχε ήδη αποχωρήσει από τον χώρο, ωστόσο ο Romero και οι φιλότιμες προσπάθειές του να ‘ενεργοποιήσει’ τους εναπομείναντες, απέδωσε καρπούς. Επί μισή τουλάχιστον ώρα, το κοινό μπροστά από τη σκηνή, αλλά και στις θέσεις VIP δε σταμάτησε να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής του. Με το ίδιο concept να ισχύει και για τους Mad M.A.C., το τέλος της βραδιάς άφησε μία επίγευση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης σε όσους παραβρέθηκαν στον χώρο. Η διοργάνωση φαίνεται πως έκανε αρκετά καλά τη δουλειά της, κάτι το οποίο προκύπτει από την άμεση συνεργασία της με την παραγωγή του εξωτερικού.

Back To Top