skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Συνεργασία | Elton John & Khalid – Young Dumb and Broke

Ο Elton John συνεργάζεται με τον Khalid στη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του δεύτερου, “Young Dumb and Broke”!

Τίτλος τραγουδιού“Young Dumb and Broke”

Καλλιτέχνης: Elton John & Khalid 

Μουσική / Στίχοι: Khalid Robinson, Joel Little, Talay Riley

Εταιρεία: Mercury Records

Από το LP: “Spotify Singles”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Elton John και ο Khalid συνεργάστηκαν σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή του τραγουδιού “Young Dumb & Broke” που κυκλοφόρησε ο δεύτερος για πρώτη φορά το 2017. Το duo ηχογράφησε το τραγούδι ζωντανά στο Colosseum, στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας ως μέρος της σειράς Spotify Singles. Ο θρυλικός τραγουδιστής ερμηνεύει το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού ενώ ο Khalid ακούγεται με τα υποστηρικτικά soulful φωνητικά του, επάνω από την μελωδία του πιάνου!

“Ανακάλυψα τη μουσική του Khalid πριν από μερικά χρόνια και από τότε είμαι fan”, είπε ο John σε μια δήλωση σχετικά με τη συνεργασία αυτή. “Τελικά συναντηθήκαμε όταν έπαιξα πέρυσι στην πατρίδα του στο El Paso. Είναι πάντα πολύ συγκινητικό να αποτελείς ένα μικρό μέρος στο ταξίδι κάθε νέου καλλιτέχνη και είναι υπέροχο που βλέπω το αστέρι του να συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει. Το “Young Dumb & Broke” είναι ένα υπέροχο τραγούδι, ένα από τα αγαπημένα μου, και είμαι πραγματικά ευτυχής που του άρεσε αρκετά η διασκευή μου ώστε να συνεισφέρει σε αυτή με τα φωνητικά του”.

Ο John συνόδευσε το “Young Dumb & Broke” με μια σχετικά απλή έκδοση της μεγάλης επιτυχίας του “Bennie and the Jets” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσα από το album, “Goodbye Yellow Brick Road” του 1973.

Elton John & Khalid - Young Dumb and Broke

Back To Top