skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Adam Lambert – Think

Μια νέα, φρέσκια διασκευή του “Think“, παρουσιάζει ο Adam Lambert!

Τίτλος τραγουδιού«Think»

ΚαλλιτέχνηςAdam Lambert

Μουσική / Στίχοι: Ted White/Aretha Franklin

Πρώτη Εκτέλεση: Aretha Franklin (1968)

Από τo album: «Captain Underpants: The First Epic Movie (Original Motion Picture Soundtrack)»

Ημερομηνία κυκλοφορίας Ε.Ρ.: 2 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το πασίγνωστο τραγούδι της Areta FranklinThink” κυκλοφόρησε το 1968 και περιλαμβάνεται στον δέκατο πέμπτο δίσκο της, με τίτλο “Aretha Now”. Το εν λόγω single, που έχει φεμινιστικό περιεχόμενο, είχε μια εξαιρετική πορεία, φθάνοντας στην έβδομη θέση των Αμερικάνικων charts, αλλά και στην πρώτη θέση της κατηγορίας “Hot Rhythm & Blues Singles”.

Η βασίλισσα της soul έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στην ταινία The Blues Brothers (1980), ερμηνεύοντας το τραγούδι με τις αδελφές της Carolyn και Emma. Η Franklin ηχογράφησε ξανά το “Think” για το τριακοστό πέμπτο album “Through The Storm”, το οποίο κυκλοφόρησε 20 χρόνια μετά.

Εν έτει 2017, το θρυλικό αυτό τραγούδι πρόκειται να αποκτήσει μία διασκευή για τις ανάγκες μίας καινούριας ταινίας κινουμένων σχεδίων. Το Think θα είναι το main theme song του “Captain Underpants” με ερμηνευτή τον πολυτάλαντο Adam Lambert. Το τραγούδι, που αν και είναι αρκετά διαφορετικό από την original version του, με την βοήθεια του Adam, τις φωνητικές του ικανότητες και τη νέα παραγωγή του, απογειώνεται!

Η διασκευή του Adam Lambert περιλαμβάνεται στο soundtrack “Captain Underpants: The First Epic Movie (Original Motion Picture Soundtrack)”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου. Το τραγούδι μπορείτε να το προμηθευθείτε από τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και να το ακούσετε από διάφορες streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Aretha Franklin - Respect (Original Version - 1968)

Adam Lambert – Think (Captain Underpants: The First Epic Movie soundtrack)

Back To Top