skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Alessia Cara – Drew Barrymore

Η Alessia Cara διασκευάζει το “Drew Barrymore” της SZA.

Τίτλος τραγουδιού«Drew Barrymore»

Καλλιτέχνης: Alessia Cara

Μουσική / Στίχοι: Carter Lang/Tyran Donaldson/SZA

Πρώτη Εκτέλεση: SZA (2017)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η 21 χρονών τραγουδίστρια και στιχουργός από τον Καναδά Alessia Cara είναι μία από τις πολυτάλαντες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Το “Here” ήταν το ντεμπούτο single της, που κατάφερε να είναι στο Top 5 των Αμερικάνικων charts, με αποτέλεσμα να γίνεται αρκετά γνωστή παγκοσμίως.

Η νεαρή μουσικός έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της δίσκο “Know – It – All”, το οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε πολλές καλές κριτικές μεγάλων μουσικών sites. Η Cara συνεργάστηκε με το Γερμανό παραγωγό και hitmaker Zedd, για το buzz single τους “Stay”, το οποίο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των παγκοσμίων charts.

Πλην όλων των προηγουμένων, η Καναδή τραγουδίστρια, κατά καιρούς, μοιράζεται μέσω του καναλιού της στο YouTube διάφορα covers, εκ των οποίων κάποια τη βοήθησαν στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να χαρίσει μία διασκευή σε studio version το τραγούδι της SZA, με τίτλο “Drew Barrymore”. Το cover της Alessia Cara είναι σε ακουστική μορφή(η μελωδία είναι από το κανάλι JustAcoustic), το οποίο είναι βασισμένο στο πρωτότυπο.

Το single της SZA, που είναι και αφιερωμένο στη διάσημη ηθοποιό, κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 και συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο της δίσκο “Ctrl”. Το εν λόγω τραγούδι απεικονίζει μια σκοτεινή πλευρά της SZA και οι στίχοι δείχνουν τη χαμηλή αυτοεκτίμηση που ‘χει για τον εαυτό της. Για όσους αναρωτιούνται από πού προκύπτει ο τίτλος, η απάντηση είναι ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει η Drew Barrymore, και συγκεκριμένα στις “Never Been Kissed” και “Poison Ivy”.

Alessia Cara - Drew Barrymore

SZA - Drew Barrymore

Back To Top