skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Alice – Hung Up

Το “Hung Up” της Madonna παίρνει ξανά ‘ζωή’ από την Alice Chater!

Τίτλος τραγουδιού“Hung Up”

Καλλιτέχνης: Alice

Μουσική / Στίχοι: Madonna, Stuart Price, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Samuel Brennan, Kes Noel Ingoldsby

Πρώτη Εκτέλεση: Madonna (2005)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2005, όταν για πρώτη φορά ακούσαμε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της Madonna. Ο λόγος γίνεται για το εύρυθμο κι ακαταμάχητο, “Hung Up”. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον δέκατο κατά σειρά ολοκληρωμένο της δίσκο, “Confessions on a Dance Floor”, ενώ η σύνθεση και η παραγωγή του φέρουν την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας, σε συνεργασία με τον Stuart Prince.

Έπειτα από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, το “Hung Up” αποκτάει ξανά ζωή και γίνεται η αφορμή για να γνωρίσουμε ένα νέο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, το οποίο προς το παρόν αρκείται στο να δημιουργεί διασκευές παντός μουσικού είδους. Ο λόγος γίνεται για την Alice Chater, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Alice. Πρόκειται για μία Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία ‘πιάνει στο στόμα’ της τραγούδια καλλιτεχνών που έχουν υπάρξει ψηλά στις μουσικές κατατάξεις, όπως των Justin Bieber, των Axwell Λ Ingrosso, αλλά και της Mariah Carey.

Το “Hung Up”, λοιπόν, λαμβάνει όλους τους σύγχρονους δυνατούς ήχους, με τα synths να αποκτούν τη δική τους θέση στο pop δημιούργημα, της Βασίλισσας της Pop, Madonna. Η Alice προσδίδει μία φρέσκια νότα σε ένα τραγούδι που για τα μέσα της δεκαετίας των ‘00s αποτέλεσε τραγούδι – σταθμό της μουσικής βιομηχανίας.

Alice – Hung Up

Back To Top