skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Andrew Lloyd Webber feat.Lana Del Rey – You Must Love Me

H Lana Del Rey διασκευάζει Madonna!

Τίτλος τραγουδιού“You Must Love Me”

Καλλιτέχνης: Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Andrew Lloyd Webber, Tim Rice

Πρώτη Εκτέλεση:  Madonna (1996)

Από το album: “Unmasked: The Platinum Collection”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Με αφορμή τα 70α γενέθλια του μεγάλου θεατρικού μουσικοσυνθέτη, Andrew Lloyd Webber, θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουρια συλλογή, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις πιο γνωστές -και για πολλούς, κλασσικές πλέον- επιτυχίες του.

Πρώτο δείγμα από το δίσκο αυτό ήταν το περίφημο “Memory” που έγραψε το 1981 για το πασίγνωστο musical, “Cats”, ερμηνευμένο από την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Ακολούθησε το “Light At the End of the Tunnel” (από το “Starlight Express”) που ερμήνευσε ο Gregory Porter, ωστόσο μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο tracklist είναι αυτή της Lana Del Rey που κυκλοφόρησε τη δική της διασκευή που ηχογράφησε για το δίσκο.

Με το δικό της αισθαντικό ύφος, διασκεύασε το “You Must Love Me” που ερμήνευσε για πρώτη φορά η Madonna για τις ανάγκες του musical, “Evita”, το 1996. Το τραγούδι είχε αποσπάσει το Oscar Καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού από ταινία και πολλές ακόμα διακρίσεις. Κατά τη διάρκεια της συγγραφής του ο Andrew Lloyd Webber, συνεργάστηκε με τον έτερο “Μίδα” της κινηματογραφικής μουσικής Tim Rice.

Το album θα έχει τίτλο, “Unmasked: The Platinum Collection“ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου. Θα περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Barbra Streisand, Beyonce, Michael Ball, Sarah Brightman, Donny Osmond κ.α. Το album θα έχει και ένα συνοδευτικό booklet 40 σελίδων, που θα εμπεριέχουν σημειώσεις από τον ίδιο τον Webber ενώ η κυκλοφορία του δίσκου, συμπίπτει όπως είναι λογικό, με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του μεγάλου συνθέτη.

Andrew Lloyd Webber feat.Lana Del Rey - You Must Love Me

Original Song: Madonna - You Must Love Me (1996)

Back To Top