skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Austin Mahone – Silent Night

Ο Austin Mahone φοράει τα γιορτινά του και διασκευάζει το “Silent Night”!

Τίτλος τραγουδιού“Silent Night”

Καλλιτέχνης: Austin Mahone

Μουσική / Στίχοι: Franz Xaver Gruber, Joseph Mohr

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε έως ότου υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα και η μουσική βιομηχανία έχει βάλει τα γιορτινά της λίγο νωρίτερα με σκοπό να προϋπαντήσει την χαρμόσυνη αυτή γιορτή. Singles, albums, διασκευές και νέες δημιουργίες έχουν προσφερθεί απλόχερα στο κοινό, το οποίο δεν χάνει την ευκαιρία να ακούσει κάτι κλασσικό ή κάτι σύγχρονο. Ο Austin Mahone αφιερώνει λίγο χρόνο και μπαίνει στο studio για να διασκευάσει το “Silent Night”.

Για πρώτη φορά το εν λόγω κλασσικό, χριστουγενιάτικο τραγούδι ακούστηκε το 1818, ενώ η σύνθεσή του αφορά αποκλειστική δουλειά των Franz Xaver Gruber και Joseph Mohr. Έχει τραγουδηθεί και διασκευαστεί ουκ ολίγες φορές, ενώ ο Mahone ήρθε να προσθέσει ακόμα μια. Η μελωδική φωνή του εναρμονίζεται με τον γλυκό ρυθμό του κι εμείς ερχόμαστε λίγο πιο κοντά στα Χριστούγεννα.

Ο Mahone αυτή την περίοδο, πέραν των εορταστικών υποχρεώσεών του, είναι αφοσιωμένος στην προώθηση του πρώτου ολοκληρωμένου του δίσκου, με τίτλο “Dirty Work”. Ο δίσκος κυκλοφόρησε επίσημα στις 18 Οκτωβρίου, μέσω της Universal Music. Ήδη από αυτόν έχει συστήσει στο κοινό τα singles “Dirty Work”, “Lady” και “Creatures of the Night”, ενώ αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε και η περιοδεία του “A Tour For Me + You”, με αφορμή το mixtape του “ForMe+You”.

Austin Mahone – Silent Night

Back To Top