skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Barbra Streisand – Imagine/What a Wonderful World

Η Barbra Streisand επανέρχεται με ένα εκπληκτικό medley των κλασσικών τραγουδιών “Imagine/What a Wonderful World”.

Τίτλος τραγουδιού“Imagine/What a Wonderful World”

Καλλιτέχνης: Barbra Streisand

Μουσική / Στίχοι: John Lennon/Bob Thiele (as George Douglas), George David Weiss

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Walls”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Barbra Streisand ανακοίνωσε το δισκογραφικό της comeback με το νέο anti-trump τραγούδι της, “Don’t Lie to Me” και τώρα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο δείγμα που θα εμφανιστεί κι’αυτό στο επερχόμενο album της με τίτλο “Walls” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Το “Imagine/What a Wonderful World” είναι σαφέστατα ένα medley των δύο κλασσικών τραγουδιών, του John Lennon και του Louis Armstrong αντίστοιχα, τα οποία ένωσε η Streisand σε μια διασκευή, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα αφυπνιστικά μηνύματα των δύο τραγουδιών. To medley αυτό προσφέρει άπλετο χώρο στην Streisand για να “ξεδιπλώσει” το φωνητικό της ταλέντο και όπως είναι αναμενόμενο αναφερόμαστε σε δύο από τις καλύτερες διασκευές των τραγουδιών.

Αρχικά με τίτλο “What’s On My Mind”, η Streisand αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο του album σε “Walls” αφού διάβασε ένα στίχο στο ομότιτλο τραγούδι που εμφανίζεται στο LP, το οποίο γράφτηκε από τους φίλους της Marilyn και Alan Bergman. “Τότε είχα μια ιδέα για το εξώφυλλο”, σημειώνει, “εγώ σε αυτόν τον τοίχο. Ο τοίχος της κοινωνίας, τα τείχη αυτής της προεδρίας, τα τείχη που εμποδίζουν τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, υπάρχει ένα φως που έρχεται και ελπίζουμε για το μέλλον. Πρέπει να μεγαλώσουμε ως έθνος, απλά πρέπει να μεγαλώσουμε από αυτό και να δούμε το φως. αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω”.

Barbra Streisand - Imagine/What a Wonderful World

Back To Top