skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Bob Dylan – My One and Only Love

Φορτίζουμε με συναισθήματα και πάμε…

Τίτλος τραγουδιού: “My One and Only Love”

Καλλιτέχνης: Bob Dylan

Μουσική / Στίχοι: Guy Wood, Robert Mellin

Α’ Εκτέλεση: Guy Wood, Robert Mellin (1952)/Frank Sinatra (1953)

Από το LP: “Triplicate”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Φεβρουαρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί το “My One and Only Love” να κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1948, ουσιαστική επιτυχία, όμως, έγινε το 1953, όταν έπεσε στα χέρια του Frank Sinatra ως b-side του “I’ve Got the World on a String”. Έπειτα, ερμηνεύτηκα και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως η Ella Fitzgerald, ο Dean Martin, η Doris Day και πολλοί άλλοι. Φτάνοντας στο σήμερα και συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου, ο Bob Dylan έρχεται να δώσει ξανά πνοή στο τραγούδι που τόσο αγαπήθηκε.

Το εν λόγω τραγούδι θα συμπεριληφθεί, όπως και άλλα στο 38 studio album του Dylan, με τίτλο “Triplicate”. Τρεις δηλαδή δίσκοι σε έναν, με διασκευές από κλασσικά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τριάντα τραγούδια (δέκα σε κάθε δίσκο) θα ακουστούν ξανά από μία ξεχωριστή φωνή. Το “My One and Only Love” σε σύνθεση των Guy Wood και Robert Mellin θα βρίσκεται στον πρώτο δίσκο από την “τριπλέτα” που αναμένεται να κυκλοφορήσει κι επίσημα στις 31 Μαρτίου του έτους που διανύουμε.

Ήδη, τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε το πρώτο single – διασκευή από το album, με τίτλο “I Could Have Told You”, το οποίο –όπως και το “My One and Only Love”– περιλαμβάνεται στον πρώτο δίσκο “Til the Sun Goes Down”.

“Πιστεύω ότι τα μεγάλα αυτά τραγούδια αποτελούν μία τεράστια πηγή έμπνευσης που με οδήγησε σε μία από τις ικανοποιητικές περιόδους που έχω περάσει μέσα σε studio.” – Τα λόγια του Dylan για τον επερχόμενο δίσκο του.

Bob Dylan – My One and Only Love

Back To Top