skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Dami Im – Autumn Leaves

Το ατμοσφαιρικό και συγκινησιακό τραγούδι της Dami Im, “I Hear A Song”, είναι εδώ για να το απολαύσετε!

Τίτλος τραγουδιού“Autumn Leaves”

Καλλιτέχνης: Dami Im

Μουσική / Στίχοι: Joseph Kosma, Johnny Mercer

Πρώτη Εκτέλεση:  Yves Montand & Irène Joachim (1947)

Από το album: I Hear a Song”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

71 χρόνια μετά την πρωτότυπη κυκλοφορία του, το “Autumn Leaves” παίρνει ξανά πνοή από την μελωδική φωνή της Dami Im, από την Νότια Κορέα. Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην Eurovision για το 2016 ως εκπρόσωπος της Αυστραλίας, έμεινε στην ιστορία λόγω της υψηλότερης θέσης που κατάφερε να φέρει για την χώρα. Παράλληλα, η Im κέρδισε στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού ανάδειξης ταλέντων, “The X Factor Australia”, κι αμέσως σύναψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία, Sony Music Australia.

Έπειτα από όλες αυτές τις διακρίσεις, η Im γίνεται εύκολα αντιληπτό πως έχει ένα πιστό κοινό στην πλάτη της να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Η ίδια παραμένει διαρκώς ενεργή στο μουσικό προσκήνιο κι αυτή τη φορά μας προτείνει τη νέα της διασκευή πάνω στο τραγούδι του 1947, “Les Feuilles mortes”. Το εν λόγω τραγούδι ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από τον Yves Montand με την Irène Joachim, για χάρη της ταινίας “Les Portes de la Nuit”. Η Dami Im έρχεται το 2018 να δώσει ζωή ξανά στο τραγούδι.

Υπό τον τίτλο “Autumn leaves” και μέσω της Sony Music Australia, η Dami Im με την συνοδεία ενός πιάνου μας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και μας ωθεί να ονειρευτούμε, αφήνοντας για το τέλος μία μελαγχολική επίγευση. Το βάθος της φωνής της 29χρονης ερμηνεύτριας παγιδεύεται στα αυτιά του εκάστοτε ακροατή, κάτι που οδηγεί στην μόνιμη επιτυχία της. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στον επερχόμενο και πέμπτο κατά σειρά δίσκο της, με τίτλο “I Hear A Song”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει δρομολογηθεί για τις 23 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε.

Dami Im – I Hear A Song

Yves Montand - Les Feuilles Mortes (1947)

Back To Top