skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Ethan Hawke – LAX (Juliet, Naked O.S.T.)

Ο Ethan Hawke σε μία μοναδική ερμηνεία του “LAX” για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας “Juliet, Naked”!

Τίτλος τραγουδιού: “LAX”

Καλλιτέχνης: Ethan Hawke

Μουσική / Στίχοι: N/A

Πρώτη εκτέλεση: Conor Oberst

Εταιρεία: Milan Records

Από το LP: “Juliet, Naked O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ethan Hawke, δοκιμάζει τις ερμηνευτικές του ικανότητες για χάρη της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Juliet, Naked”. Η σύλληψη της ιδέας έγινε από τον Nick Hornby, του οποίου τα μυθιστορήματα «μεταφράζονται» σε ταινίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουμε τις “High Fidelity” και “About A Boy”. Την Παρασκευή, 17 Αυγούστου αναμένεται να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη η ολοκαίνουρια ταινία, “Juliet, Naked”, την σκηνοθετική επιμέλεια της οποίας ανέλαβε Jesse Peretz και πρωταγωνιστές αυτής είναι οι Rose Byrne, Ethan Hawke και Chris O’Dowd. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το επίσημο soundtrack αυτής, στο οποίο θα ακούσουμε τον Hawke σε μία ιδιαίτερη ερμηνεία.

Η ερμηνεία του Hawke ξετυλίγεται πάνω στο τραγούδι “LAX”. Ένα τραγούδι που στην πρωτότυπη εκδοχή του αποτελεί μία γλυκιά μπαλάντα στα φωνητικά της οποίας βρίσκεται ο Conor Oberst. Από την αρχή της διασκευής από τον Hawke θα αντιληφθείς πως δεν μιλάμε για μπαλάντα, αλλά για μία (σχεδόν) σκληροπυρηνική rock δημιουργία, βάση της οποίας αποτελεί η ηλεκτρική κιθάρα. Η αξιοπρεπής προσπάθεια του Hawke θα σου μείνει αξέχαστη, μιας και ο ίδιος δεν προσπαθεί ιδιαίτερα για να μην ακούγεται κωμική. Η ερμηνεία του αυτή έχει άμεση συνάφεια με την ταινίας, μιας και ο Αμερικανός καλλιτέχνης παίζει τον ρόλο ενός τραγουδιστή και τραγουδοποιού.

Στο soundtrack της ταινίας, “Juliet, Naked”, πέρα από την ερμηνεία του Oberst συμμετέχουν και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Ryan Adams, M. Ward και Robyn Hitchcock.

Ethan Hawke – LAX (Juliet, Naked O.S.T.)

Back To Top