skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Good Charlotte – Awful Things

Ένα τραγούδι-φόρο τιμής για τον Lil Peep μοιράστηκαν με το κοινό οι Good Charlotte!

Τίτλος τραγουδιού“Awful Things”

Καλλιτέχνης: Good Charlotte

Μουσική / Στίχοι: Gustav Åhr, Dylan Mullen, George Astasio, Jason Pebworth, Jon Shave, Smokeasac, IIVI, Michael Blackburn, Jazz Butler

Πρώτη Εκτέλεση: Lil Peep (2017)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 22 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο χαμός ενός νεαρού ανθρώπου πάντα συγκλονίζει τον κόσμο. Έτσι συνέβη και με τον θάνατο του Lil Peep, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών από τυχαία υπερδοσολογία φεντανύλης. Για τους Good Charlotte η ύπαρξη του Lil Peep ήταν καθοριστικής σημασίας, καθώς επηρέασε τόσο την μουσική τους όσο και την ζωή τους ως φίλος. Για τον λόγο αυτό διασκεύασαν το τραγούδι του “Awful Things”.

Το “Awful Things” περιλαμβάνεται στον ένα και μοναδικό ολοκληρωμένο δίσκο του Lil Peep, ο οποίος φέρει ως τίτλο “Come Over When You’re Sober, Pt. 1”. Η επίσημη κυκλοφορία του εν λόγω album έγινε στις 15 Αυγούστου 2017 από τις First Access και Warner Music Sweden. Μπορεί ο δίσκος μέχρι και τις τελευταίες ημέρες ζωής του Lil Peep να είχε μέτρια απήχηση, οι Good Charlotte όμως εκτίμησαν το συνολικό του έργο και το σθένος του για δημιουργία.

Μαζί με την κυκλοφορία του διασκευασμένου “Awful Things”, το συγκρότημα άφησε ένα γεμάτο συναίσθημα ‘σημείωμα’ στο οποίο μιλάει για τον Lil Peep ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. “Το “Awful Things” φτιάχτηκε με αγάπη, για τον Peep, την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του, για να γιορτάσει την ζωή του, το ταλέντο και την καριέρα του κι ελπίζουμε όλοι σας να το απολαύσετε όσο εμείς όταν το φτιάχναμε.”

Good Charlotte – Awful Things

Lil Peep – Awful Things (2017)

Back To Top