skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Gregory Porter – L-O-V-E

Η κλασσική “αγάπη” που όλοι αγαπήσαμε δια χειρός Gregory Porter!

Τίτλος τραγουδιού“L-O-V-E”

Καλλιτέχνης: Gregory Porter

Μουσική / Στίχοι: Bert Kaempfert, Milt Gabler

Πρώτη Εκτέλεση: Nat King Cole (1964)

Από το album: “Nat King Cole & Me”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Σεπτέμβριος του 1964 φρόντισε να μας δωρίσει ένα από τα “μεγαλύτερα”, ρομαντικά κι αγαπησιάρικα τραγούδια όλων των εποχών. Και ποιος δεν γνωρίζει τους στίχους “L is for the way you look at me / O is for the only one I see / V is very, very extraordinary / E is even more than anyone that you adore” ή ακόμα δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν προτιμήσει να το διασκευάσουν, λόγω του τελικού, μελωδικού αποτελέσματός του. Ανάμεσα σε αυτούς κρύβεται η ίδια του η κόρη, Natalie Cole, η οποία συμπεριέλαβε το τραγούδι στον δίσκο “Unforgettable… with Love”, αλλά και ο νεότερος και αγαπητός στο κοινό jazz καλλιτέχνης, Michael Bublé.

Αυτή τη φορά μιλάμε για ακόμα μία διασκευή, η οποία ακούει στο όνομα του Gregory Porter. Ο 45χρονος ερμηνευτής της jazz και blues μουσικής σκηνής αναμένουμε να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου έναν δίσκο ονόματι “Nat King Cole & Me”. Εξαρχής γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για έναν δίσκο αφιερωμένο στον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Έναν καλλιτέχνη που θα λέγαμε πως ο ίδιος ο Porter τον έχει πρότυπο. Σε τούτο το εγχείρημα ο Porter δεν είναι μόνος του, αλλά έχει στο πλευρό του τον καταξιωμένο ενορχηστρωτή, Vince Mendoza. την London Studio Orchestra, τον πιανίστα Christian Sands, τον μπασίστα Reuben Rogers και τον drummer Ulysses Owens.

Εκτός του “L-O-V-E”, το οποίο παρά τις εντυπωσιακές αλλαγές στην μουσική του τραγουδιού, παραμένει ένα ιδιαίτερο τραγούδι, στον εν λόγω δίσκο βρίσκονται τραγούδια, όπως τα “Mona Lisa”, “Nature Boy” και “The Christmas Song”. Για τον Porter, ο Nat King Cole δεν ήταν απλώς ένα μουσικό πρότυπο, αλλά ένας άνθρωπος που “έχτισε” τις πεποιθήσεις του στη ζωή.

Gregory Porter - L-O-V-E

Nat King Cole - L-O-V-E (1964)

Back To Top