skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Haley Reinhart – For What It’s Worth

Μία jazz διασκευή από την Haley Reinhart ήρθε για να προϋπαντήσει τον επερχόμενο δίσκο της, “What’s That Sound?”.

Τίτλος τραγουδιού“For What It’s Worth”

Καλλιτέχνης: Haley Reinhart

Μουσική / ΣτίχοιStephen Stills

Πρώτη Εκτέλεση: Buffalo Springfield (1967)

Από το album: “What’s That Sound?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί η Haley Reihart να έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ανάδειξης ταλέντων “American Idol”, το 2011, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ωστόσο η φήμη της ως jazz και pop τραγουδίστρια ανέβηκε στα ύψη έπειτα από την περιοδεία της με τους Postmodern Jukebox, οι οποίοι ευθύνονται για την ανοδική μετέπειτα πορεία της.

Η ερμηνεύτρια με καταγωγή από το Ιλινόις του Σικάγο έχει στο ενεργητικό της δύο studio albums (“Listen Up!” και “Better”), ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο κατά σειρά, με τίτλο “What’s That Sound?” μέσα από τη νέα της δισκογραφική στέγη, Concord Records. Το βεληνεκές της φωνής της μπορεί να ξεκινήσει από μία γλυκιά μελωδία και να καταλήξει σε μία αναριχιαστική ερμηνεία, ενώ όλος ο συναισθηματισμός που αυτή προάγει είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της.

Με αφορμή, λοιπόν, το νέο της project και την προώθηση αυτού, η Reinhart μας έφερε σε επαφή με ένα νέο τραγούδι που περιλαμβάνεται στην επίσημη tracklist του επερχόμενου δίσκου της. Ο λόγος γίνεται για το “For What It’s Worth”, η πρωτότυπη εκτέλεση του οποίου έγινε από τους Buffalo Springfield. Μία jazz δημιουργία, με pop ηχοχρώματα αποτελεί το νέο της τραγούδι, στο οποίο η ευρηματική φωνή της, με τα αρμονικά σκαμπανεβάσματα, έχει τον κυρίαρχο ρόλο. Στην παραγωγή του τραγουδιού και την σύνθεση αυτού βρίσκεται ο Stephen Stills, ο οποίος πέραν του γεγονότος ότι ήταν ενεργό μέλος των Buffalo Springfield και ο εμπνευστής του νέου τραγουδιού της Reinhart, έχει σημειώσει σημαντική πορεία στην μουσική βιομηχανία με την κυκλοφορία εννέα συνολικά δίσκων.

Haley Reinhart - For What It's Worth

Buffalo Springfield - For What It's Worth (1967)

Back To Top