skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Jennifer Lopez – Vivir Mi Vida

H Jennifer Lopez διασκευάζει… Marc Anthony!

Τίτλος τραγουδιού“Vivir Mi Vida”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: Khaled, RedOne, Alex Papaconstantinou, Bilal Hajji, Björn Djupström

Πρώτη Εκτέλεση: Marc Anthony (2013)

Από το E.P.: “Spotify Singles”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: 8 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το 2013, ο Αμερικανός τραγουδιστής Marc Anthony κυκλοφόρησε την ισπανόφωνη διασκευή της επιτυχίας του Khaled, “C’est la vie” κι αφού της έδωσε ένα salsa ρυθμό και τον τίτλο “Vivir Mi Vida”, το συμπεριέλαβε στο studio album του “3.0”. Αυτή η έκδοση δημιουργήθηκε από τον Sergio George και ηχογραφήθηκε στο The Hit Factory Criteria στο Miami της Florida. Το “Vivir Mi Vida” κέρδισε ένα Latin Grammy το 2013 για το “album της χρονιάς” και κατέχει το ρεκόρ ως το δεύτερο τραγούδι με τη μεγαλύτερη παραμονή στο Top 5 του Billboard Latin Songs, με 51 εβδομάδες.

Τέσσερα χρόνια αργότερα από την κυκλοφορία του, η εκρηκτική Jennifer Lopez, διασκεύασε κι αυτή με τη σειρά της την επιτυχία του πρώην συζύγου της για λογαριασμό της σειράς “Spotify Singles” που κυκλοφορεί τακτικά η πασίγνωστη μουσική πλατφόρμα! Στο ίδιο E.P. συμπεριλαμβάνεται και μια unplugged εκτέλεση του πρόσφατου single της “Ni Tu, Ni Yo” που ηχογραφήθηκε μαζί με το “Vivir Mi Vida” στα studios του Spotify στη Νέα Υόρκη.

Με τη διασκευή της αυτή, η Lopez προσθέτει μια εντελώς διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού καθώς το μετέτρεψε σε μια ενδιαφέρουσα μπαλάντα! Η σύνθεση της βασίζεται στους ήχους της ακουστικής κιθάρας, του πιάνο αλλά και στου βιολιού που προσθέτει ένα πιο δραματικό στοιχείο στο συνολικό αποτέλεσμα!

Jennifer Lopez - Vivir Mi Vida

Original Version: Marc Anthony - Vivir Mi Vida (2013)

Back To Top