skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Kadebostany – ЛЕТНЯЯ ГРУСТЬ / Summertime Sadness

Οι Kadebostany διασκευάζουν το επιτυχημένο “Summertime Sadness” της Lana Del Rey τραγουδώντας το στα ρώσικα!

Τίτλος τραγουδιού“ЛЕТНЯЯ ГРУСТЬ / Summertime Sadness”

Καλλιτέχνης: Kadebostany

Μουσική / Στίχοι: Lana Del Rey, Rick Nowels, Johann “Chopiou” Vergères

Πρώτη εκτέλεση: Lana Del Rey (2012)

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Έξι χρόνια έχουν περάσει από όταν ακούσαμε για πρώτη φορά το “Summertime Sadness”, ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της Lana Del Rey. Σε μία εποχή που ό,τι μελαγχολικό τραγούδι κι αν κυκλοφορούσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από τον δίσκο της “Born To Die” γινόταν επιτυχία, οι Kadebostany από τη δική τους την πλευρά έκαναν τη δική τους επιτυχία, με το single “Walking With A Ghost”. Η μοίρα κατά κάποιο τρόπο τους φέρνει σε συνεργασία, μιας και το δημοφιλές συγκρότημα, εν έτει 2018, επέλεξε να διασκευάσει το “Summertime Sadness”.

Η καινοτομία τους είναι ότι επέλεξαν όχι μόνο να το διασκευάσουν, αλλά να ερμηνεύσουν το μισό στα αγγλικά και άλλο μισό στα ρώσικα, με τον τίτλο να διαμορφώνεται σε “ЛЕТНЯЯ ГРУСТЬ” (σίγουρα όσοι ξέρετε ρώσικα, μπορείτε να το διαβάσετε κιόλας). Φέρνοντας, λοιπόν, το τραγούδι στα μέτρα τους, οι Kadebostany προσδίδουν σε αυτό έναν ακόμα πιο σκοτεινό χαρακτήρα, ενώ εμφανή είναι και τα synths και τα electro στοιχεία. Μία εμβληματική διασκευή που μας βάζει ξανά στο “τρυπάκι” να ακούμε στο repeat το “Summetime Sadness”.

Έχοντας κυκλοφορήσει τον Μάρτιο της χρονιάς που διανύουμε το νέο τους album, με τίτλο Monumental, οι Kadebostany αυτόν τον καιρό και μέχρι τις αρχές του 2019 (θα προστεθούν επιπλέον ημερομηνίες στη λίστα) βρίσκονται σε περιοδεία, με σκοπό την προώθησή του.

Kadebostany - ЛЕТНЯЯ ГРУСТЬ / Summertime Sadness

Original Song: Lana Del Rey - Summertime Sadness (2012)

Back To Top