skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Luca Stricagnoli – Feel Good Inc.

Ο Luca Stricagnoli εντυπωσιάζει ξανά, μοναχά με μια ακουστική κιθάρα!

Τίτλος τραγουδιού«Feel Good Inc.»

Καλλιτέχνης: Luca Stricagnoli

Μουσική / Στίχοι: Damon Albarn, Brian Burton, David Jolicoeur, Jamie Hewlett

Πρώτη Εκτέλεση: Gorillaz (2005)

Από το album“What If?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Luca Stricagnoli, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιταλία και είναι μουσικός, βιρτουόζος της ακουστικής κιθάρας γνωστός για το μοναδικό του στυλ και τις καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιεί στο παίξιμό του. Η αρχική του προσέγγιση στη μουσική του απέφερε πάρα πολλές επιτυχίες στο YouTube που συνολικά ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια επισκέψεις πράγμα που τον έκανε πολύ γρήγορα γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Το ντεμπούτο του single έλαβε πάνω από 14 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube και στο Facebook μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες – ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κατόρθωμα για ένα μουσικό video βασισμένο μόνο σε ένα όργανο. Το ταλέντο του νεαρού Ιταλού performer όμως αποτυπώθηκε και δισκογραφικά φτάνοντας αισίως στο σημείο που μας παρουσιάζει το δεύτερο ολοκληρωμένο του album με τίτλο “What If ?”.

“To “What If ?”είναι μια ερώτηση που συμβολίζει τη φαντασία, την περιέργεια για μια νέα ιδέα αλλά και το θάρρος που απαιτείται για να εγκαταλείψει κανείς τη ζώνη της άνεσης του, της ώθησης να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη γνωρίζει, τη θέληση να πάει σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Αυτό προσπαθώ να κάνω σε ένα μουσικό και σε προσωπικό επίπεδο με αυτό το album”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά με το δίσκο αυτό.

To “What If ?” περιέχει 4 πρωτότυπα τραγούδια, 6 διασκευές ε νέες ενορχηστρώσεις και ένα πλήθος τεχνικών που μπορούν να προκαλέσουν “έκρηξη” στο κρανίο σου.

Στη διασκευή που μας παρουσίασε πρόσφατα μέσα από ένα video του Joe Ehrhardt, ο Stricagnoli για την επιτυχία των Gorillaz, “Feel Good Inc.”, χρησιμοποιήσε την περίφημη “τρίλαιμη” κιθάρα του (Triple Neck Guitar), μια χειροποίητη κατασκευή από τον Davide Serracini. Το video εστιάζει στα μαγικά δάχτυλα του Stricagnoli και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να σας εντυπωσιάσει!

Luca Stricagnoli - Feel Good Inc.

Back To Top