skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Mario Biondi feat.Till Bronner – Smooth Operator

O Mario Biondi παρουσιάζει τη διασκευή του στο πασίγνωστο “Smooth Operator” των Sade!

Τίτλος τραγουδιού: “Smooth Operator”

Καλλιτέχνης: Mario Biondi feat.Till Bronner

Μουσική / Στίχοι: Sade Adu, Ray St. John, Till Bronner, Mario Biondi

Πρώτη Εκτέλεση: Sade (1984)

Από το LP: “Brasil”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

To νέο album του Ιταλού ερμηνευτή Mario Biondi με τίτλο, «Brasil» κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου στην Ιταλία και στις 23 Μαρτίου σε 10 άλλες χώρες. Η ηχογράφηση του και η παραγωγή του έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τον βραβευμένο με Latin Grammy, Mario Caldato (Beastie Boys, Jack Johnson, Seu Jorge, Marisa Monte) και Kassin (Red Hot+Rio, Caetano Veloso). Το “Brazil” συνδυάζει το απαραίτητο latin στοιχείο, χωρίς να απαρνιέται τις soul και funk επιρροές του Biondi, χρησιμοποιώντας τέσσερις γλώσσες: Πορτογαλικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Τα πρώτα singles του δίσκου είναι τα τραγούδια: “Rivederti” (με το οποίο ο Biondi διαγωνίσθηκε και στο φεστιβάλ του San Remo) και το “Devotion” που έγραψαν οι Rogè, Gabriel Moura και Gabriela Da Silva Riley. Μέσα στο tracklist των δεκατριών συνολικά τραγουδιών του, υπάρχει και μια ιδιαίτερη διασκευή στην πασίγνωστη επιτυχία των Sade από το 1984, “Smooth Operator”!

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Γερμανός τρομπετίστας και μουσικός, Till Brönner ενώ η βαθιά φωνή του Mario Biondi (η σύγκριση με τη φωνή του αείμνηστου Barry White εξακολουθεί να είναι αναπόφευκτη) χαρίζει μια διαφορετική, αντρική ερμηνεία στο τραγούδι χωρίς να απαρνιέται τις chill-out και groovy μελωδίες του πρωτότυπου, πράγμα που σημαίνει πως είναι ένα ακόμα must για τα καλοκαιρινά σας playlists!

Mario Biondi feat.Till Bronner - Smooth Operator

Original Song: Sade - Smooth Operator (1984)

Back To Top