skip to Main Content

Νέα Διασκευή | NaXwell feat.Patricio AMC – Life (NaXwell Edit)

Η μεγάλη επιτυχία “Life” του Haddaway από τα 90’s, αποκτά μια ενδιαφέρουσα διασκευή!

Τίτλος τραγουδιού“Life (NaXwell Edit)”

Καλλιτέχνης: NaXwell feat.Patricio AMC

Μουσική / Στίχοι: Dee Dee Halligan, Junior Torello, NaXwell, Patricio AMC

Πρώτη Εκτέλεση: Haddaway (1993)

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

To τραγούδι “Life” είναι η πρώτη συνεργασία που έφερε κοντά τους δύο Γερμανούς καλλιτέχνες NaXwell και Patricio AMC. Ο NaXwell είναι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής που μέχρι στιγμής έχει φιλοξενηθεί σε αρκετές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών. Πάντα πιστός στις electro-house παραγωγές του κατάφερε μέσα στο 2016 να κάνει αισθητό το όνομά του με τρία τραγούδια που σημείωσαν σημαντική επιτυχία στη χώρα του. Ο Patricio AMC, από την άλλη πλευρά, έγινε γνωστός ως deep-house παραγωγός και remixer ενώ κατά τη διάρκεια του 2017, υπήρχαν περισσότερες από 10 χορευτικές επιτυχίες για τις οποίες συμμετείχε με ένα remix. Επιπλέον, είναι επίσης σπουδαίος τραγουδιστής. Γι ‘αυτό ήταν λογικό να είναι αυτός στον οποίο ανατέθηκαν και τα φωνητικά για το τραγούδι “Life”.

Για όσους δε θυμούνται το τραγούδι, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Haddaway το 1993, μέσα από το ντεμπούτο του δίσκο “The Album”, και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία μετά από το αξέχαστο, “What Is Love”. Το διαχρονικό μήνυμα των στίχων του, παρέμεινε όπως φαίνεται πηγή έμπνευσης για το γερμανικό δίδυμο και μετά από 25 ολόκληρα χρόνια το διασκευάζουν και το επανακυκλοφορούν με την προσδοκία να σημειώσει αντίστοιχη επιτυχία με το πρωτότυπο!

Το τραγούδι συνοδεύεται με ένα καθόλου ευφάνταστο video clip που απεικονίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας άντρας προκειμένου να ξεπεράσει ένα παλιό μεγάλο του έρωτα! Όπως πάντα η… “ζωή”, παίζει τα δικά της παράξενα παιχνίδια και η κορύφωση έρχεται μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου!

NaXwell feat.Patricio AMC - Life (NaXwell Edit)

Haddaway - Life (1993)

Back To Top