skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Noah Cyrus – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Η Noah Cyrus μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Τίτλος τραγουδιού“It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Meredith Willson

Πρώτη Εκτέλεση: Perry Como & The Fontane Sisters με τον Mitchell Ayres & His Orchestra (1951)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μετά την Gwen Stefani και την Lindsey Stirling, η Noah Cyrus μπήκε και αυτή στο κλίμα των γιορτών και διασκεύασε ένα από τα πιο κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” φέρει την υπογραφή της Meredith Willson, ενώ μέχρι σήμερα και έπειτα από παραπάνω από μισό αιώνα ‘ζωής’ στη μουσική βιομηχανία έχει ερμηνευτεί από δεκάδες καλλιτέχνες και προτιμήθηκε για ακόμα μία φορά, ώστε μία νεαρή τραγουδίστρια να του δώσει νέα πνοή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει, διασκευάσει κι επανεκτελέσει το χριστουγεννιάτικο αυτό άσμα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εκδοχή των Perry Como και The Fontane Sisters με τον Mitchell Ayres και την ορχήστρα του, που κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1951. Ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έχουν χρησιμοποιήσει το εν λόγω τραγούδι για την ολοκλήρωση των soundtracks τους, με την ταινία του Danny DeVito, “Duplex”, να το περιλαμβάνει στο δικό της.

Η Noah Cyrus επικεντρωμένη στον στόχο της και την επαγγελματική της ανέλιξη είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία του πρώτου studio album της, το οποίο έχει ήδη τίτλο και αυτός είναι “NC-17”, ενώ η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2018. Η pop τραγουδίστρια, ακολουθώντας τα χνάρια της ήδη επιτυχημένης αδερφής της Miley Cyrus, έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια από την εν λόγω δουλειά και δεν είναι άλλα από τα “I’m Stuck” και “Almost Famous”.

Noah Cyrus - It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

Back To Top