skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Of Mice & Men – Money

Οι Of Mice & Men κυκλοφόρησαν το cover τους για το κλασσικό “Money” των Pink Floyd.

Τίτλος τραγουδιού: “Money”

Καλλιτέχνης: Of Mice & Men

Μουσική / Στίχοι: Roger Waters

Από το album: “Defy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Με το νέο τους album, που θα φέρει τον τίτλο, “Defy” να είναι προ των πυλών οι ενθουσιώδεις και ταλαντούχοι, Of Mice & Men παρουσίασαν, πριν μερικές ημέρες, ένα εκ των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο εν λόγω LP. Είναι μια διασκευή του πασίγνωστου “Money” που είχαν γράψει και ερμηνεύσει οι Pink Floyd, το 1973, στο album τους, “The Dark Side of the Moon”. Με μια πιο nu metalcore ενορχήστρωση και ερμηνεία, το τραγούδι προσαρμόστηκε στα μέτρα του συγκροτήματος που μας χάρισε μια από τις πιο “σκοτεινές” εκδοχές του!

Το “Defy” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου από την Rise Records και είναι η πρώτη φορά που ο μπασίστας Aaron Pauley συμμετέχει και στα φωνητικά, από τότε που ο τραγουδιστής Austin Carlile αποχώρησε από το σχήμα, τον Δεκέμβριο του 2016. Μαζί του βρίσκονται, φυσικά, ο drummer, David Valentino Arteaga και οι Phil Manansala και Alan Ashby στις κιθάρες.

Το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως τις συνθέσεις “Back To Me”, “Unbreakable”, “Warzone” και “Defy”, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου τους album. Έχουν, επίσης, ανακοινώσει πως η περιοδεία τους θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο, έχοντας προγραμματίσει εμφανίσεις σε Ρωσία, Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακούστε παρακάτω τη νέα διασκευή του, “Money”…

Δημήτρης Ηγουμενίδης

Of Mice & Men – Money

Original Version : Pink Floyd – Money (1973)

Back To Top