skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Owl City – Waving Through a Window

Από το musical “Dear Evan Hansen”.

Τίτλος τραγουδιού“Waving Through a Window”

Καλλιτέχνης: Owl City

Μουσική / Στίχοι: ?

Πρώτη Εκτέλεση: Evan Hansen – Waving Through a Window

Από το album: “Dear Evan Hansen, O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2016, όταν το Broadway άνοιξε τις πόρτες του για το musical των Pasek & Paul, “Dear Evan Hansen”. Η αδυναμία κοινωνικής προσαρμογής του πρωταγωνιστή Evan Hansen είναι το κυρίως θέμα του σεναρίου, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει πλαισιωθεί καταλλήλως μουσικά.

Το “Waving Through a Window” είναι ένα από τα συναισθηματικά φορτισμένα τραγούδια του συνολικού soundtrack, κατά το οποίο περιγράφεται η αποξένωση που νιώθει ο πρωταγωνιστής ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα παιδιά του σχολείου του. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα μπορούσε να σε συνθλίψει συναισθηματικά, αλλά για τον λόγο αυτό ήρθε ο Owl City. Μία περισσότερο ρυθμική διασκευή του τραγουδιού και καθ’όλα ανάλαφρη ήρθε για να διώξει κάθε αρνητικό συναίσθημα.

“Όταν με προσέγγισαν…οι στίχοι ήχησαν βαθιά μέσα μου. Ένιωσα σαν να έχει γραφτεί για την ιστορία της ζωής μου. Έχοντας τώρα την ευκαιρία να δώσω την δική μου εκδοχή στο τραγούδι μέσω της διασκευής, όλη η διαδικασία έγινε σαφώς περισσότερο σουρεάλ,” ανέφερε ο Owl City. Ακούστε και τις δύο εκδοχές των τραγουδιών μέσω των συνδέσμων που ακολουθούν.

Evan Hansen - Waving Through a Window (from the "Dear Evan Hansen")

Owl City - Waving Through a Window

Back To Top