skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Post Precious – Sign of the Times

Οι Post Precious διασκευάζουν το “Sign of the Times” του Harry Styles!

Τίτλος τραγουδιού: “Sign of the Times”

Καλλιτέχνης:Post Precious

Μουσική / Στίχοι:Tyler Johnson, Alex Salibian, Ryan Nasci, Mitch Rowland, Jeff Bhasker, Harry Styles

Πρώτη Εκτέλεση: Harry Styles (2017)

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Post Precious είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στη βρετανική μουσική σκηνή. Το duo, που αποτελείται από τον Alex Winston και τον Max Hershenow του έτερου μουσικού διδύμου Ms Mr, κυκλοφόρησαν λίγο πριν την εκπνοή του 2017, το ολοκαίνουριο single τους, “Timebomb” που κέρδισε το στοίχημα στα indie-pop charts με τον synth-dance ρυθμό του. Λίγο νωρίτερα έκαναν σαφή την παρουσία τους στο χώρο συμμετέχοντας σε ένα ολοκαίνουριο remix των Wolf Alice για το οποίο συνεργάστηκαν με την Charli XCX και αφορούσε το τραγούδι των πρώτων, “Don’t Delete The Kisses”.

Τώρα, είναι και πάλι εδώ, και αυτή τη φορά κυκλοφόρησαν μια mega-banger διασκευή που είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. Η τεράστια, περσινή επιτυχία του Harry Styles, «Sign Of The Times», ξέφυγε από την αργή και μπαλαντοειδής σύνθεση του και επανακυκλοφορεί με αέρινη club εκδοχή που διαφοροποιείται σε πολλά από την πρωτότυπη. Τα φωνητικά της Winston ενδυναμώνουν αυτό το συναίσθημα και δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας του, το τραγούδι είναι ήδη το επόμενο “σιγουράκι” στα playlists πολλών οπαδών του είδους!

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα από την πλευρά των Precious για την κυκλοφορία κάποιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς! Εν αναμονή λοιπόν!

Post Precious - Sign of the Times

Original Version: Harry Styles - Sign of the Times (2017)

Back To Top