skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Shawn Mendes feat. Teddy <3 – Under Pressure

Ο Shawn Mendes συνεργάζεται με την Teddy <3 και διασκευάζουν το θρυλικό “Under Pressure” των Queen!

Τίτλος τραγουδιού“Under Pressure”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes feat. Teddy <3

Μουσική / Στίχοι: Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor, John Deacon, David Bowie

Πρώτη εκτέλεση: Queen, David Bowie (1981)

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Όσες φορές κι αν το ακούσουμε, δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Το “Under Pressure” είναι ένα από τα κλασσικά αυτά τραγούδια που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, χάρη στους Queen. Το θρυλικό αυτό συγκρότημα, με front-man τον Freddie Mercury, αλλά και με την συμβολή του David Bowie έδωσαν το βήμα σε καλλιτέχνες των επόμενων γενεών να προβάλουν το ταλέντο τους. Αυτό συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει μέσα από διασκευές που πραγματοποιούνται ανά τα χρόνια και μία από αυτές ακούει στα ονόματα των Shawn Mendes και Teddy <3.

Για τον πρώτο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από το 2013 κι έπειτα κατάφερε να αναδείξει μόνος του το ταλέντο του και να φτάσει ψηλά στα παγκόσμια charts. Η Teddy <3 από τη δική της πλευρά κατάγεται από την Νέα Υόρκη και στα τριάντα της χρόνια έχει στο ενεργητικό της δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και τρία EPs.

Οι δύο καλλιτέχνες, λοιπόν, ήρθαν τώρα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από το “Under Pressure”. Η ερμηνεία αυτή δεν δημιουργήθηκε έτσι απλά, αλλά από πίσω κρύβεται μία σημαντική ιστορία, για την οποία μίλησε ο ίδιος ο Shawn Mendes μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: “Κάναμε αυτή τη διασκευή των Queen στο ‘Under Pressure’ για την ταινία ‘Bohemian Rhapsody’ με την Teddy Geiger, προς τιμήν του Freddie και για έναν σκοπό που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς. Για έσοδα στο Mercury Phoenix Trust με σκοπό την μάχη ενάντια στον HIV / AIDS. Ελπίζω να το αγαπήσετε.”

Shawn Mendes feat. Teddy <3 – Under Pressure

Original Song: Queen – Under Pressure (1981)

Back To Top