skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Skylar Grey – Stand By Me

Μία μελωδική φωνή, όπως αυτή της Skylar Grey, αναλαμβάνει να ερμηνεύσει το γλυκό “Stand By Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Stand By Me”

Καλλιτέχνης: Skylar Grey

Μουσική / Στίχοι: Ben E. King, Jerry Leiber, Mike Stoller

Πρώτη Εκτέλεση: Ben E. King

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 25 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το ημερολόγιο γράφει Απρίλιος του 1961 και το παγκόσμιο κοινό ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με ένα από τα πιο κλασσικά τραγούδια όλων των εποχών. Ο λόγος γίνεται το “Stand By Me”, ένα τραγούδι που είναι γεμάτο συναίσθημα και ακούστηκε από τον Ben E. King, ο οποίος μάλιστα, όταν το έγραψε σε συνεργασία με τους Jerry Leiber και Mike Stoller δεν είχε ουδεμία πρόθεση να το ερμηνεύσει, αλλά αντιθέτως να το παραχωρήσει στους The Drifters. Ωστόσο, τελικά, η αρχή έγινε από την ίδιο, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει αξιοσημείωτες διασκευές από καλλιτέχνες όπως ο John Lennon, ο Prince Royce, ο Muhammad Ali ως Cassius Clay και πολλοί άλλοι.

Εν έτει πλέον 2018, το “Stand By Me” έρχεται για μία πολλοστή φορά στο προσκήνιο, χωρίς αυτό να μας δυσαρεστεί. Αυτή τη φορά, η Skylar Grey είναι η υπεύθυνη για την ‘επικοινωνία’ μας με το τραγούδι. Με αφορμή την πρωτοβουλία μίας εταιρείας μπύρας να παράσχει καθαρό, πόσιμο νερό έναντι καταστροφικών προσπαθειών που έχουν γίνει, η Skylar Grey τραγούδησε για τον σκοπό αυτό. Το τραγούδι επρόκειτο να δημοσιευθεί μεταγενέστερα, ωστόσο η εταιρεία προτίμησε να το δημοσιοποιήσει.

“Το τραγούδι ήταν η τέλεια επιλογή για το Anheuser-Busch, μιας και γνωστοποιεί πως πραγματικά ‘επιζούν’ οι κοινότητες σε καιρούς εξαιρετικών αναγκών κι έπειτα από τις φυσικές καταστροφές,” είπε η ερμηνεύτρια στο Billboard μέσω email σχετικό με την διασκευή που πραγματοποίησε στο “Stand By Me”.

Skylar Grey – Stand By Me

Back To Top