skip to Main Content

Νέα Διασκευή | The Jacquelines – Don’t Cry For Louie

Οι The Jacquelines διασκευάζουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Vaya Con Dios!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Cry For Louie”

Καλλιτέχνης: The Jacquelines

Μουσική / Στίχοι: Vaya Con Dios

Πρώτη εκτέλεση: Vaya Con Dios (1988)

Εταιρεία: Garifuna

Από το LP: “Leaving The Circus”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Την άνοιξη του 2015, η τραγουδίστρια των Vaya Con Dios, Dani Klein τιμήθηκε για την προσφορά της στη μουσική, στην αίθουσα του Radio 2 και κάλεσε το συγκρότημα των The Jacqueline να παρευρεθούν εκεί και να τραγουδήσουν μια διασκευή της επιτυχίας τους, “Don’t Cry For Louie”.

Η διασκευή από το γυναικείο φωνητικό trio, φάνηκε πως θα έκανε εξαρχής επιτυχία. Από τότε οι The Jacquelines έχουν εντάξει το τραγούδι στο setlist των ζωντανών εμφανίσεων τους και τώρα το κυκλοφορούν και μέσα από το καινούργιο τους album. Το “Don’t Cry For Louie” ήταν ταυτόχρονα ο πρόδρομος του νέου τους album “Leaving The Circus” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Οκτώβρη.

Οι The Jacquelines έκαναν ένα ισχυρό ντεμπούτο το 2013 με το “Gee Oh Gee”. Έκτοτε, το ιδιαίτερο αυτό girl-band, έγινε γνωστό κυρίως για τις δικές του συνθέσεις που συνδύαζαν το ρετρό στυλ που θυμίζει τις The Andrews Sisters, με τα σύγχρονα πρότυπα. Μαζί με τις Iris Berardocco και Sara Raes, ήταν και η Eva Tulkens (την οποία αντικαθιστά πλέον επάξια η Eva Buchmann) που μαζί δημιούργησαν αυτό το χαρακτηριστικό φωνητικό trio. Στο “Leaving The Circus”, οι The Jacquelines ψάχνουν για νέους τρόπους σύνδεσης της παλιάς με τη σύγχρονη μουσική. Στα τραγούδια θα ακούσετε όλες τις επιρροές τους: από blues μέχρι roots μουσική, από μουσικές της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής μέχρι pop και rock όλα σε μια swing-jazz απόδοση, που για άλλη μια φορά αναβλύζουν ενέργεια. Εκτός από το “Don’t Cry for Louie”, θα βρείτε και τις διασκευές “Sing Your Life” (Morrissey) και “I’m Steppin’ out” (John Lennon).

The Jacquelines - Don't cry for Louie

Original Sing: Vaya Con Dios - Don't Cry For Louie (1988)

Back To Top