skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Tony Bennett & Diana Krall – Love Is Here To Stay

Ο Tony Bennett και η Diana Krall συστήνουν στο κοινό τη νέα τους διασκευή στο “Love Is Here To Stay” των George και Ira Gershwin!

Τίτλος τραγουδιού“Love Is Here To Stay”

Καλλιτέχνης: Tony Bennett & Diana Krall

Μουσική / Στίχοι: George Gershwin, Ira Gershwin

Πρώτη εκτέλεση: Kenny Baker (1938)

Εταιρεία: Verve, Columbia Records

Από το LP: “Love Is Here to Stay”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Diana Krall προετοίμασε το κοινό μία ημέρα νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του title track του νέου της δίσκου σε συνεργασία με τον Tony Bennett μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και ούσα τυπική η ίδια και οι εταιρείες τους, το “Love Is Here To Stay” κυκλοφόρησε στις 7 Σεπτεμβρίου. Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε μία ακόμα διασκευή που πραγματοποίησαν οι δύο καλλιτέχνες σε τραγούδι που έγραψαν οι George και Ira Gershwin. Η αγάπη του Bennett και της Krall για τη μουσική των δύο αδερφών Gershwin αποτυπώνεται σε έναν ολόκληρο δίσκου, υπό τον τίτλο “Love Is Here To Stay”, στον οποίο περιλαμβάνονται συνολικά δώδεκα τραγούδια.

Όσον αφορά το ομότιτλο, jazz τραγούδι, αυτό για πρώτη φορά ακούστηκε στην ταινία του 1938, με τίτλο “The Goldwyn Follies”, από τον Kenny Baker. Μπορεί το τραγούδι να μην έγινε ευρέως γνωστό “με την πρώτη”, ωστόσο μία δεκαετία μετά και συγκεκριμένα το 1951, ακούστηκε στην ταινία “An American in Paris”, όπου ο Gene Kelly το τραγούδησε στην Leslie Caron. Για την ιστορία αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε την τελευταία δημιουργία του George Gershwin λίγο πριν τον θάνατό του, τον Ιούλιο του 1937, σε ηλικία 38 ετών.

Δείτε εδώ το trailer για την επικείμενη κυκλοφορία του δίσκου “Love Is Here To Stay”!

Tony Bennett & Diana Krall – Love Is Here To Stay

Original Song: Kenny Baker – Our Love Is Here To Stay (1938)

Back To Top