skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Gregg Allman – Song for Adam

Ο Gregg Allman έδωσε ξανά ζωή και εικόνα στο τραγούδι του Jackson Browne, “Song for Adam”!

Τίτλος τραγουδιού“Song for Adam”

Καλλιτέχνης: Gregg Allman

Μουσική / Στίχοι: Jackson Browne

Πρώτη Εκτέλεση: Jackson Browne (1972)

Σκηνοθεσία: Erica Silverman

Από το album: “Southern Blood”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Λίγο μετά από τον αναπάντεχο θάνατο του country ερμηνευτή, Gregg Allman, κυκλοφόρησε το album του “Southern Blood”. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 ήρθαμε σε επαφή με το τελευταίο -μεταθανάτιο- album του Αμερικανού τραγουδιστή, που έχει γίνει επιρροή πολλών μεταγενέστερων καλλιτεχνών και το αποτέλεσμα του οποίου μας εντυπωσίασε. Η Rounder Records μας πρότεινε δέκα (και δύο επιπλέον μέσω της deluxe edition) τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται μοναδικές διασκευές, όπως αυτή του τραγουδιού “Song for Adam”.

Το “Song for Adam” από το 1972, όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά από τον Jackson Browne, αποτελούσε μία εξαιρετική μπαλάντα αφιερωμένη στον καλό φίλο του Browne, Adam Saylor. Ο Allman συμπεριέλαβε αυτό το τραγούδι στον τελευταίο του δίσκο και του έδωσε μία εντυπωσιακή ερμηνεία, με την κάθε λέξη να έχει σημασία και αντίκρυσμα σε ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας.

Στις 8 Δεκεμβρίου, η εν λόγω διασκευή έλαβε την τελική της εικόνα με δύο άνδρες να καβαλούν της μηχανές τους και να κατευθύνονται προς το κοινό τους όνειρο. Οι κοινοί στόχοι με φίλους πάντοτε αποτελούν μοναδικές στιγμές της ζωής μας και όταν αυτοί πλαισιώνονται με μελωδίες δημιουργούν τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Gregg Allman – Song for Adam

Jackson Browne - Song for Adam (1972)

Back To Top