skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Kon Cept – You Give Love A Bad Name

Ο Rick Astley διασκευάζει το “Walk Like a Panther” των All Seeing I και Tony Christie!

Τίτλος τραγουδιού“You Give Love A Bad Name”

Καλλιτέχνης: Kon Cept

Μουσική / Στίχοι: Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Desmond Child, Kon Cept

Πρώτη Εκτέλεση: Bon Jovi (1986)

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο πολύ-ταλαντούχος καλλιτέχνης Kon Cept είναι παραγωγός, remixer και DJ. Έχει συνεργαστεί ήδη με πολλούς διάσημους τραγουδιστές στη μουσική βιομηχανίας με αξιοσημείωτη επιτυχία. Ως DJ, ο Kon Cept έχει παίξει σε μερικά απο τα μεγαλύτερα venues της Ευρώπης και της Μέση Ανατολής όπως μεταξύ άλλων σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Beirut και Dubai και ανεβάζει αρκετά συχνά τους clubbers.

Οι δύο τελευταίες του κυκλοφορίες, το club smash hit “Dirty Talk” και το “Non Stop” το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζουν να παίζουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά dance stages. Αυτό έδωσε στον Kon Cept μια ευρύτερη αποδοχή από το κοινό όπως επίσης και μια μοναδική αντίληψη για την ικανότητα του, κρίνοντας τον για το έργο του από πολλούς fans του από την Ευρώπη μέχρι την Ιαπωνία.

Εμπνευσμένος από διάφορα ήδη μουσικής, ο Kon Cept διασκευάζει με το δικό του τρόπο το hit των Bon Jovi, “You Give Love A Bad Name”. Υπάρχουν δύο εκδόσεις του τραγουδιού, η club version και μια mid tempo R’n’B. Και οι δύο versions είναι τώρα διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.

Το εκκεντρικό video clip του «You Give Love A Bad Name» οπτικοποιήθηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο, όπου βλέπουμε πολλά kinky στοιχεία «παντρεμένα» με αρκετό ερωτισμό, δίνοντας του μια άλλη διάσταση που δε θα περάσει απαρατήρητη.

Kon Cept - You Give Love A Bad Name

Original Version: Bon Jovi - You Give Love A Bad Name (1986)

Back To Top