skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Mahmut Orhan & Colonel Bagshot – 6 Days

O Mahmut Orhan διασκευάζει και οπτικοποιεί το “Six Day War” των Colonel Bagshot.

Τίτλος τραγουδιού“6 Days”

Καλλιτέχνης: Mahmut Orhan & Colonel Bagshot

Μουσική / Στίχοι: Brian Farrell, Dennis Olivieri, Mahmut Orhan

Πρώτη Εκτέλεση: Colonel Bagshot (1971)

Σκηνοθεσία: Hasan Kuyucu

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

O Τούρκος μουσικός παραγωγός και DJ, Mahmut Orhan, διασκευάζει την μεγάλη επιτυχία των Colonel Bagshot, “Six Day War” που κυκλοφόρησε το 1971, και του δίνει τον απλουστευμένο τίτλο “6 Days”! Όπως συνέβη και το 2002 με την διασκευή του DJ Shadow για το ίδιο τραγούδι, ο Orhan διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτα τα φωνητικά τμήματα του τραγουδιού ενώ εμπλουτίζει τη σύνθεση του με περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία, προσδίδοντάς του μια πιο χορευτική και σαφώς πιο μοντέρνα εκδοχή.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το single και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», δήλωσε ο Mahmut σχετικά με το τραγούδι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορεί από την Ultra ξανά όπως τα προηγούμενα singles μου “Save Me” και “Feel”. Περιμένω με αγωνία τις αντιδράσεις των fans μου».

To “6 Days” απέκτησε κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά video clips που θαυμάσαμε μέχρι τώρα για το 2018. Σκηνοθετημένο από τον Hasan Kuyucu, παρουσιάζει μέσα από τα μάτια απλών ανθρώπων τις ομορφιές της Τουρκίας, με πλάνα που κόβουν την ανάσα!

Οι Colonel Bagshot, ήταν ένα αγγλικό rock συγκρότημα που σχηματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας . Το τελευταίο line-up τους περιελάμβανε τους: Brian Farrell (φωνητικά, κιθάρα, στυλόφωνο), Ken Parry (φωνητικά, κιθάρα, keyboards), Dave Dover ( φωνητικά, μπάσο, keyboards), Terry McCusker (φωνητικά, drums). Η μπάντα κυκλοφόρησε πολλά singles και ένα μόλις album το «Oh, What a Lovely War», το 1971, στο οποίο περιλαμβάνεται και το πιο γνωστό τραγούδι τους, το περιβόητο «Six Day War”. 

Mahmut Orhan & Colonel Bagshot - 6 Days

Colonel Bagshot - Six Days War (1971)

Back To Top