skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Me’shell Ndegeocello – Waterfalls

H Me’shell Ndegeocello επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο album γεμάτο από διασκευές!

Τίτλος τραγουδιού“Waterfalls”

Καλλιτέχνης: Me’shell Ndegeocello

Μουσική / Στίχοι: Sleepy Brown, Ray Murray, Marqueze Ethridge, Lisa “Left Eye” Lopes, Rico Wade

Πρώτη Εκτέλεση:  T.L.C. (1994)

Σκηνοθεσία: Damani Baker

Από το album: “Ventriloquism”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Me’shell Ndegeocello ανακοίνωσε το νέο της studio album με τίτλο “Ventriloquism”. Το album, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου και περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών από ονόματα όπως: Janet Jackson, Tina Turner, George Clinton, Lisa Lisa and Cult Jam και πολλά άλλα. Αρχικά η Ndegeocello, κυκλοφόρησε το single, “Tender Love”, μια διασκευή στο κλασσικό τραγούδι των Force MDs και αργότερα ακολούθησε η διασκευή στο γνωστό τραγούδι του Prince, “Sometimes It Snows In April”.

Μουσικά, το “Ventriloquism” έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των προηγούμενων albums της Ndegeocello, πλούσια και διερευνητικά, ανατρεπτικά και υψηλά. Όπως πάντα, αποδίδει φόρο τιμής στις ποικίλες επιρροές της και σε αυτές τις έντεκα διασκευές, την ακούμε να ερμηνεύει σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Η επανεμφάνιση της στα μουσικά δρώμενα δεν προσφέρει μόνο μια νέα μουσική εμπειρία αλλά και ένα σχόλιο σχετικά με τις μικρές προσδοκίες των ήχων και των δομών που έχει ο ακροατής από soul καλλιτέχνες και τη “μαύρη” μουσική γενικότερα.

Σε αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η κυκλοφορία του επόμενου single της που δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο “Waterfalls” των T.L.C. που κυκλοφόρησε το 1994 και έγινε παγκόσμια επιτυχία εκτοξεύοντας το τότε-trio, συγκρότημα αλλά και το περιβόητο album τους “CrazySexyCool”. To μήνυμα του τραγουδιού παραμένει διαχρονικό κι έτσι η Ndegeocello αποφάσισε να του δώσει εικόνα, αναθέτοντας τη σκηνοθεσία του στον Damani Baker.

To video clip του τραγουδιού δημιουργήθηκε με φόντο τα χιονισμένα τοπία της Ισλανδίας με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων από διαφορετικές χώρες!

Me'shell Ndegeocello - Waterfalls

Original Song: T.L.C. - Waterfalls (1994)

Back To Top