skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Postmodern Jukebox feat. Rayvon Owen & Olivia Kuper Harris – What Are You Doing New Year’s Eve?

Οι Postmodern Jukebox έχουν εορταστική διάθεση και μας τη μεταδίδουν μέσω του “What Are You Doing New Year’s Eve?”!

Τίτλος τραγουδιού“What Are You Doing New Year’s Eve?”

Καλλιτέχνης: Postmodern Jukebox feat. Rayvon Owen & Olivia Kuper Harris

Μουσική / Στίχοι: Frank Loesser

Πρώτη Εκτέλεση: The Orioles (1949)

Σκηνοθεσία: Braverijah Gregg

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 26 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το «What Are You Doing New Year’s Eve?» τραγουδήσαμε πρώτη φορά το 1949. Ο Frank Loesser φρόντισε με την έμπνευση που είχε να έρθουμε σε επαφή με αυτό το εορταστικό, πλέον κλασσικό, τραγούδι, το οποίο έχει γίνει η αιτία για να λατρέψει το κοινό καλλιτέχνες που το έχουν διασκευάσει. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Ella Fitzgerald, Margaret Whiting, The Carpenters, Mary Margaret O’Hara, Barbra Streisand, κ.ά.

Οι Postmodern Jukebox γνωστοί για τις μουσικές τους διασκευές τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασσικά τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου επέλεξαν το «What Are You Doing New Year’s Eve?» για να συμπεριληφθεί στην λίστα τους. Στο πλευρό τους έχουν τον ερμηνευτή της R&B και pop μουσικής σκηνής, Rayvon Owen, αλλά και την Olivia Kuper Harris, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε στην διασκευή που πραγματοποίησαν στο Last Friday Night της Katy Perry.

Jazz και blues ηχοχρώματα γεμίζουν την ατμόσφαιρα και μας προετοιμάζουν για την αλλαγή του χρόνου με τους καλύτερους οιωνούς. Στο video clip που κυκλοφόρησαν οι καλλιτέχνες βρίσκονται επί σκηνής, όπου ερμηνεύουν το γεμάτο θαλπωρή τραγούδι, ενώ στην πορεία στο πλάνο μπαίνει το χορευτικό δίδυμο Caley & Kelsey, οι οποίοι μας μαγεύουν με τις χορευτικές τους ικανότητες. Στον ρυθμό τους παρασύρουν φυσικά και την Olivia Kuper Harris, η οποία δεν διστάζει να τους ακολουθήσει. Το video αφορά δουλειά του Braverijah Gregg.

Postmodern Jukebox feat. Rayvon Owen & Olivia Kuper Harris - What Are You Doing New Year's Eve?

The Orioles - What Are You Doing New Year's Eve? (1949)

Back To Top