skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox feat. Olivia Kuper Harris – Last Friday Night

Οι Postmodern Jukebox διασκευάζουν Katy Perry, με τη βοήθεια της Olivia Kuper Harris!

Τίτλος τραγουδιού“Last Friday Night”

Καλλιτέχνης: Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox feat. Olivia Kuper Harris

Μουσική / Στίχοι: Katy Perry, Lukasz Gottwald, Max Martin, Bonnie McKee

Πρώτη Εκτέλεση: Katy Perry (2011)

Σκηνοθεσία: Braverijah Sage

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το συγκρότημα του Scott Bradlee ‘ξαναχτυπά’ κι αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει η Katy Perry. Μελωδικές διασκευές, με ουκ ολίγα όργανα στο μουσικό background να ηχούν αρμονικά και φωνές που σου κόβουν την ανάσα είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τους Postmodern Jukebox. Στο επίκεντρο μπαίνουν συνήθως hit singles που έχουν αφήσει ιστορία, από την pop και την rock ως την electro μουσική σκηνή.

Αλλάζοντας συχνά τις βασικές φωνές που ερμηνεύουν τα εκάστοτε τραγούδια τους, οι PMJ διατηρούν έναν jazz – blues χαρακτήρα κι αυτό φαίνεται να αρέσει πολύ στο κοινό, εάν λάβουμε υπόψη μας τους αριθμούς σε views, streams και πωλήσεις. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η δημοφιλής jazz μουσική κολλεκτίβα ασχολείται με την Katy Perry και το ιδιαίτερο κι εκκεντρικό θα λέγαμε single της, “Last Friday Night”.

Η πρωτότυπη εκδοχή του ήρθε ανάμεσά μας τον Ιούνιο του 2016, μέσα από τον δίσκο της “Teenage Dream”. Οι PMJ από τη δική τους σκοπιά φέρνουν στην παρέα τους την Olivia Kuper Harris. Η μελωδική, βαθιά, jazz φωνή της είναι ‘ακαταμάχητη’ και καταφέρνει να δόση ξανά πνοή σε ένα σχεδόν ξεχασμένο τραγούδι. Η soulful μουσική σκηνή ανήκει στην Harris κι ελπίζουμε πως έχει έρθει στο προσκήνιο για να μείνει. Μαζί με το τραγούδι, αξίζει να σημειώσουμε πως οι PMJ κυκλοφόρησαν και το γνώριμο video clip τους, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Braverijah Sage.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox feat. Olivia Kuper Harris - Last Friday Night

Back To Top