skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Yo La Tengo – Time Fades Away

Οι Yo La Tengo διασκευάζουν Neil Young!

Τίτλος τραγουδιού“Time Fades Away”

Καλλιτέχνης: Yo La Tengo

Μουσική / Στίχοι: Neil Young

Πρώτη εκτέλεση: Neil Young (1973)

Εταιρεία: Matador Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Πως μία country δημιουργία μπορεί να μεταλλαχτεί σε σκληροπυρηνική rock τόσο εύκολα; Οι Yo La Tengo φαίνεται πως ξέρουν τη συνταγή και για τον λόγο αυτό επιχείρησαν να διασκευάσουν ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Neil Young. Ο λόγος γίνεται για την επιτυχία του 1973, με τίτλο “Time Fades Away”, που περιλαμβάνεται στον ομότιτλο δίσκο με ημερομηνία κυκλοφορίας την ίδια χρονιά. Ο δίσκος, “Time Fades Away”, ήταν από τους ελάχιστους που καθυστέρησαν να κυκλοφορήσουν, ωστόσο μιας και το καλό πράγμα αργεί να γίνει, ήρθε κοντά μας τον Οκτώβριο του 1973 μέσω της Reprise Records.

Αυτή τη φορά κι εν έτει 2018, οι Yo La Tengo, το indie rock συγκρότημα από το New Jersey των Η.Π.Α. δημιούργησε μία σκληροπυρηνική, σχεδόν hard rock διασκευή πάνω στο τραγούδι του Young, “Time Fades Away”. Το εν λόγω τραγούδι που θυμίζει την παλιά rock μουσική σκηνή κυκλοφόρησε μέσα από ένα ψηφιακό single στο Spotify, συνοδευμένο από το τραγούδι “Shades of Blue” και με τις ηχογραφήσεις τους να έχουν πραγματοποιηθεί στα Spotify Studios στην Νέα Υόρκη.

Οι Yo La Tengo, έπειτα από την τριετή αποχή τους από το μουσικό προσκήνιο, επέστρεψαν φέτος με τον νέο τους δίσκο, ο οποίος έχει τίτλο “There’s a Riot Going On”, σε παραγωγή των ιδίων και με την επίσημη κυκλοφορία του να έχει πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου.

Yo La Tengo - Time Fades Away

Neil Young - Time Fades Away (1973)

Back To Top