skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | 50 Cent feat. PnB Rock – Crazy

“Crazy” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του 50 Cent και σε συνεργασία με τον PnB Rock είναι εδώ για να το απολαύσετε!

Τίτλος τραγουδιού“Crazy”

Καλλιτέχνης: 50 Cent feat. PnB Rock

Μουσική / Στίχοι: PnB Rock, 50 Cent

Από το LP: “Street King Immortal”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: T.B.A.

Art-Cover:

Ο Αμερικανός rapper, 50 Cent, βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις συστήνοντάς μας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, μέσα από τον επερχόμενο και πλέον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του, “Street King Immortal”. Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά ολοκληρωμένο album του rapper, το οποίο βέβαια δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει κοντά μας, ωστόσο η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί μέσω των G-Unit Records, Caroline Records και Capitol Records. Αξίζει να σημειωθεί πως ίσως να αναφερόμαστε στον δίσκο με τις περισσότερες αναβολές όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Σκέψου πως η αρχική ημερομηνία ήταν το καλοκαίρι του 2011.

Όπως και να έχει, ο 50 Cent είναι ξανά εδώ κι έχοντας στο πλευρό του, τον Rakim Hasheem Allen, ευρέως γνωστό ως PnB Rock, μοιράζονται μαζί μας το ολοκαίνουριο hip ho – R&B τραγούδι τους, “Crazy”. Για τους λάτρεις των προαναφερθέντων ειδών, η εν λόγω δημιουργία αποτελεί μία αξιοπρεπή προσπάθεια επανένταξης του καλλιτέχνη στο μουσικό προσκήνιο. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των ίδιων των καλλιτεχνών, ενώ αναφερόμαστε στο follow-up του, «Still Think Im Nothing», που κυκλοφόρησε ο 50 Cent τον Δεκέμβριο του 2017.

Από το album “Street King Immortal” έχουμε ήδη απολαύσει το προαναφερθέν «Still Think Im Nothing», αλλά και το «9 Shots», ενώ περισσότερο υλικό αναμένεται λίαν συντόμως.

50 Cent feat. PnB Rock – Crazy

Back To Top