skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | A-Trak feat. Young Thug, Falcons & 24hrs – Ride For Me

O rapper που έπιασε τη 1η θέση στα charts, για τη συμμετοχή του στο “Havana” της Camila Cabello, συμμετέχει ξανά σε ένα νέο τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού“Ride For Me”

Καλλιτέχνης: A-Trak feat. Young Thug, Falcons & 24hrs

Μουσική / Στίχοι: Young Thug, A-Trak

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 8 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Σε συνεργασία με τον A-Trak, παραγωγό και ιδρυτή της δισκογραφικής Fool’s Gold, ο Young Thug, δημιούργησε το “Ride For Me”. Πρόκειται για μια δουλεία, με πιασάρικο ήχο στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Falcons, ως παραγωγοί, καθώς και οι 24hrs, στα φωνητικά.

Ο Young Thug δείχνει το εκλεκτό μουσικό του εύρος, χρησιμοποιώντας καρτουνιστικό και απρόβλεπτο φωνητικό στυλ. Είναι μια από τις πιο τρελές ερμηνείες του rapper από την Ατλάντα μέχρι τώρα και η συμμετοχή των 24hrs ανεβάζει το single ακόμα πιο ψηλά.

Δουλεύοντας παράλληλα με τις παραγωγές της Fool’s Gold, ο A-Trak, έχει κυκλοφορήσει αλλεπάλληλα club remixes αλλά και πρωτότυπα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας του με τους Quavo και Lil Yaghty, με τον τίτλο “Believe”. Με τον Young Thug, έχουν επίσης προϊστορία, μιας και έχουν συνεργαστεί ξανά το 2014, για το “Jack Tripper”.

Τον τελευταίο χρόνο ο Young Thug έχει κυκλοφορήσει δύο mixtapes: το solo του “Beatiful Thugger Girls” και το “Super Slimey”. Επίσης, ένωσε τις δυνάμεις του με τον παραγωγό της EDM, Carnage, για το E.P., «Young Martha”. O καλλιτέχνης έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην Νο.1 θέση στα charts του Billboard Hot 100, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς είχε συμμετάσχει στο τραγούδι “Havana” της Camila Cabello.

Δημήτρης Ηγουμενίδης

A-Trak feat. Young Thug, Falcons & 24hrs - Ride For Me

Back To Top