skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | A$AP Rocky, Gucci Mane, 21 Savage feat. London On Da Track – Cocky

A$AP Rocky, Gucci Mane, 21 Savage και London On Da Track, ενώνονται στο ολοκαίνουριο τραγούδι “Cocky”.

Τίτλος τραγουδιού“Cocky”

Καλλιτέχνης: A$AP Rocky, Gucci Mane, 21 Savage feat. London On Da Track

Μουσική / Στίχοι: Hector Delgado, A$AP Rocky, Gucci Mane, 21 Savage, London On Da Track

Από το album: “Uncle Drew O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας soundtrack: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

O A$AP Rocky, o Gucci Mane και o 21 Savage ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού: το “Cocky”, στο οποίο συμμετέχει επίσης ο London on da Track, θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της νέας ταινίας, “Uncle Drew”, την επικείμενη ταινία-μπάσκετ με πρωταγωνιστή τον All Star, Kyrie Irving.

Το τραγούδι βασίζεται σε samples του τραγουδιού “Rockstar” των Slim Dunkin & Derez De’Shon στο οποίο συμμετέχουν οι Derez De’Shon, Roscoe Dash 2.0 και Slim Dunkin, που κυκλοφόρησε το 2012 μέσα από το mixtape, “Block Illegal 2: My Brother’s Keeper”.

Στην ταινία, η οποία είναι εμπνευσμένη από μια σειρά διαφημίσεων της Pepsi, συμμετέχουν ακόμα, ανερχόμενα αστέρια όπως ο Lil Rel Howery (Get Out, JAY-Z’s “Moonlight”), Tiffany Haddish και Nick Kroll, καθώς και οι μεγάλοι παίχτες του Ν.Β.Α. Shaquille O’Neal, Reggie Miller, και άλλοι.

Η εμφάνιση του “θείου Drew” σε όλα τα σποτάκια του για την Pepsi αποδεικνύουν ότι είναι ταλαντούχος, παρά τη φυσική του εμφάνιση που δείχνει το αντίθετο. Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον ανταγωνισμό του ο οποίος σε συνδυασμό με την “κολακεία” από τους ερμηνευτές του, υποτιμά το ταλέντο του ή το τραγούδι θα μπορούσε να είναι μια “περήφανη δήλωση” για την αθλητική ικανότητα του “θείου Drew” στην ηλικία του.

A$AP Rocky, Gucci Mane, 21 Savage feat. London On Da Track - Cocky

Back To Top