skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Africa Express feat. Gruff Rhys, Morena Leraba, Radio 123, Sibot – Johannesburg

Το νέο project με το όνομα Africa Express του Damon Albarn ανακοινώνει την κυκλοφορία του album τους με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: «Johannesburg»

Καλλιτέχνης: Africa Express feat. Gruff Rhys, Morena Leraba, Radio 123, Sibot 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Concord Records

Από το LP: “Egoli”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το μουσικό project του Damon Albarn με το όνομα Africa Express έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου album που θα φέρει τον τίτλο “Egoli” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου

Το album θα αποτελείται από 18 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική, τον περασμένο Ιανουάριο. Το album πήρε τον τίτλο του από την ίδια λέξη στη διάλεκτο Xhosa που σημαίνει «πόλη του χρυσού».

Οι Africa Express προωθούν τις συνεργασίες μεταξύ των καλλιτεχνών της Δύσης και της Αφρικής, και εκτός από τον Albarn, αυτή τη φορά το album θα περιλαμβάνει συνεργασίες με ονόματα όπως εκείνου του κιθαρίστα Phuzekhemisi, Gruff Rhys των Super Furry Animals, Nick Zinner των Yeah Yeah Yeahs, Ghetts, Mr. Jukes, Georgia, Radio 123 και Mahotella Queens.

Το τραγούδι “Johannesburg” είναι το πρώτο single από το album στο οποίο συμμετέχουν οι Gruff Rhys, Morena Leraba, Radio 123 και Sibot.

Africa Express feat. Gruff Rhys, Morena Leraba, Radio 123, Sibot - Johannesburg

Back To Top