skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Akon feat. Gucci Mane – Can Ya

Ο Akon ‘ξαναχτυπά’ σε συνεργασία με τον Gucci Mane, δύο χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία!

Τίτλος τραγουδιού“Can Ya”

Καλλιτέχνης: Akon feat. Gucci Mane

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ν/Α

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Από το 2003, ο Αμερικανός τραγουδιστής, Akon, έχει ακολουθήσει μία λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με μετρημένα singles και τεράστιες επιτυχίες. Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2016 δηλαδή, να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, φαίνεται όμως πως το τέλος του 2018 θα τον βρει με νέο υλικό. Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος πλέον καλλιτέχνης κυκλοφόρησε στις 28 Δεκεμβρίου ένα νέο, ανεξάρτητο single. Ο λόγος γίνεται για το “Can Ya” που αποτελεί μία γλυκιά, hip hop δημιουργία και για τις ανάγκες της δημιουργίας της συνέπραξε μουσικά με τον Αμερικανό rapper, Gucci Mane.

Η συνεργασία τους είναι άρτια, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται ευχάριστα. Από τη δική του την πλευρά, ο Gucci Mane δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε την ολοκαίνουρια, δισκογραφική του δουλειά. Για του λόγου του αληθές, στις 7 Δεκεμβρίου ήρθε στη δημοσιότητα το 13ο κατά σειρά studio album του, με τίτλο “Evil Genius”. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τρία επιτυχημένα singles από αυτό, το “Evil Genius” μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να λάβει θετικές κριτικές και να φτάσει ως την θέση Νο.3 των αμερικανικών Top R&B/Hip Hop Album charts (Billboard).

Όσον αφορά τώρα το “Can Ya”, αυτό αποτελεί μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, ενώ οι φειδωλές πληροφορίες για το νέο αυτό υλικό δεν αφήνουν πολλές επαγγελματικές ελπίδες για το μέλλον.

Akon feat. Gucci Mane - Can Ya

Back To Top