skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alan Walker feat. Sophia Somajo – Diamond Heart

Ο Alan Walker και η Sophia Somajo μοιράζονται μαζί μας ένα lyric video με τους θαυμαστές τους από όλο τον κόσμο για το τραγούδι “Diamond Heart”!

Τίτλος τραγουδιού“Diamond Heart”

Καλλιτέχνης: Alan Walker feat. Sophia Somajo

Μουσική / Στίχοι: Alan Walker, Thomas Troelsen, Kristoffer Haugan, Edvard Normann, Mood Melodies, Gunnar Greve, Yann Bargain, Victor Verpillat, Fredrik Borch Olsen, Sophia Somajo

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Νορβηγός μουσικός παραγωγός και DJ, Alan Walker, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντας στο κοινό το ολοκαίνουριο lyric video που δημιούργησε για το τραγούδι του “Diamond Heart”. Η synth-pop και κατά βάση μελαγχολική δημιουργία βρίσκει την Sophia Somajo στα φωνητικά της και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως συνέπραξαν αρμονικά στο “Diamond Heart” και η Σουηδή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Στο lyric video του τραγουδιού παρακολουθούμε θαυμαστές του Walker να κρατούν χαρτιά με τους στίχους του τραγουδιού, ενώ τα πρόσωπά τους, εκτός από τα μάτια τους είναι καλυμμένα. Ακολουθώντας το motto «Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής», το lyric video έδωσε πιο ουσιαστική υπόσταση στο τραγούδι και μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτό ως ένα ανερχόμενο hit.

Η Sophia Somajo, γνωστή ως Soso, κατάγεται από την Στοκχόλμη της Σουηδίας και είναι ενεργή στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το 2007. Στην ‘πλάτη’ της έχει τέσσερις δίσκους και δεκάδες singles. Πέρα από τις solo δημιουργίες της, η Somajo έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι Elliphant και Seinabo Sey.

Ο Alan Walker από τη δική του την πλευρά, βρίσκεται σε περιοδεία, η οποία θα διαρκέσει ως και τις 15 Δεκεμβρίου.

Alan Walker feat. Sophia Somajo – Diamond Heart

Back To Top